討論下香港嘅高級omakase

1001 回覆
509 Like 53 Dislike
tate 啦 都好正
你咁高貴

扑野前一定要準備齊近一個月驗身證明、沖乾淨全身噴齊80%消毒酒精

扑野時唔接受口交肛交奶乳頭奶西奶腳奶耳仔奶加拿大奶屁股奶屎眼、每下抽插前都要對方知會聲、唔接受太太力或者太細力、仲必須你想要抽插先可以對方插。每插一下要求對方講句21314。唔接受內射;只接受戴好多個避孕套。

扑野完事前指定對方用某一體位。完事後要求對方第一時間講多謝款待。並為自己抹乾淨身上汗水但唔接受擁抱或接吻、然後要求對方直接遠離自己至少三尺範圍遠。
睇落唔錯 lunch 平d可以試下
我窮撚
食唔起

我食番d cheap野ok
御の味又黃店又好食又高質無人講?
佢個D魚, 白身呀, 柑刁呀, 刺身白子, 好出色
魚身既處理都十分不錯
Errrrrrrrrrrrrrrrrrrrr you serious?
個list 最低消費要幾多
其實鮨文好overrated 質素ok既但絕對唔值呢個價
感覺師傅冇咩料到 純粹魚料ok 調味亦都不過不失 冇驚喜
Book左lunch限時90分鐘已經滾水淥腳 仲要遲畀枱 明明我仲𡁻緊嚿壽司佢又準時催埋單
加埋事後見到有巴打話藍真係不可一不可再
同意,雖然日籍師傅主理但覺得普通
食完一次唔會想再食佢
lm
食晚市都唔飽
韓國野就新麻浦,平平地又大份,Dodam Chicken都唔錯
泰國菜Siam 28,馬泰
越南野就安南
日本野Mokomoku,Kozy
川菜川粵時光
西餐Moo Moo Plus冇得輸
三星變藍之後就唔知台菜有咩選擇啦
Lunch可以一戰
見佢大餐牌五百幾蚊個蝦真係
上環京魯飯莊有京點食
講到自己唔係連登仔咁
我想知有邊個論壇係無窮人上?
你自己咪又狗眼看人低
就算我搵萬幾蚊一樣可以食高級omakase,唔係餐餐食就唔可以討論?
食過元朗本店
當日唔係大師傅
握功差,醋飯死實
醋飯調校寡而單調
漁料尚可
呢個budget
貼少少去壽司芳/鮨慎好過
平價Omakase Dinner⼀定係非kokorozashi/sushi shari莫屬
Vea 唔係講笑好鬼正個種匠心贏唒
Agree
多謝推介,下次試下先
用棋盒裝
有一次去女師傅serve
筷子都唔係好識揸
啲海膽俾佢夾到斷開
見到都唔開胃
去竜 ‧ 津
賣$68 實際$38都唔值 抵佢執笠
靜係你對中本既壽司飯既批評,就知呢個只係炫富 post 你係唔識欣賞江戶前壽司......
靜你老母
死返5p啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞