[Alicehaha]因開網店賣淘寶餐具及虐待蝦佳而被追擊嘅倒米災星蝦乾-AKA怨婦界林鄭(20)

1001 回覆
105 Like 5 Dislike
望住佢真係知咩係風水輪流轉
以前cyn比人鬧雞仔聲 所以廣告片比人插多兩錢重 佢早期有幾條片係索性唔講野得bgm
反而蝦蝦樣同聲都冇出事 所以賣廣告都冇比人插得咁勁
佢初初拍片仲有人留言話佢搽完粉底已經係女神可以出街
而家真係倒返轉哂
蝦乾真係mon po mon得好貼但係「經過所以打下卡」會唔會荒謬咗啲作過第二個理由啦
平心而論佢個樣以前真係唔差
未到好靚女 但起碼都未到唔順眼先
而家就⋯⋯⋯⋯

相由心生呢樣嘢有時真係唔到你唔信
只能拍拖不能結婚既概念(?
感覺佢地係男女朋友果陣真係受歡迎好多
一做兩公婆就....er.....
利申:睇蝦蝦d片係我f.3既事 好似到我f.5已經唔睇我而家大學岩岩畢業完全唔知佢而家發展成點
其實幾surprise佢比人插到咁 同我7年前認知差勁遠
Lm
唔信佢把弱雞刀仔切到扒
而家行自然路線
成日唔化妝 癲婆咁上鏡 以為自己carry到
D人以前話佢棚牙唔齊之嘛
而家就面又冇肉 鼻同口又越黎越大 牙又繼續唔齊
真。走樣
佢以前乖乖女look都算幾多人受
而家一陣臭西貪錢女人味
覺得佢BE前期仲係走日系OL個時已經覺得佢襯衫勁娘
到走小資女路線啲taste都係咁肉酸
其實某程度上係以前啲人吹捧得佢太勁
搞到佢而家咁
其實以前d人冇特別捧佢
佢都一樣有比人插賣廣告同埋化黎化去都係呢d妝
我唔明點解佢可以咁自我膨漲得咁緊要
低抄塊面實肥架
一陣間佢會話

當媽後都沒有時間好好打扮自己了

角仔到而家都係得咁少頭髮係咪唔正常
Uniqlo雖然著唔耐但純綿
反正bb好快大 我覺得uniqlo夠經濟唔差
Be時期應該有團隊幫手襯衫
見loksin sona Ida 做be時都正正常常
Hagone 一出來自己做就可以露哂底
啲衫根本唔識襯
咁既款都做到KOL
佢之前真係格硬賣樣
而家走樣,連最後一個selling point都冇埋
依佢個講法
就係佢嗰日預左會出街 仲會經過/ 反正都化哂妝 咁就去人地個廁所影下相啦
一黎唔好嘥呀嘛 難道著到咁
二黎有新相po下俾人錯覺佢有野撈
可能想扮Charlie brown 卦
不過咁少頭髮顯得佳佳個頭好岩岩巉巉
行行下行到入廁所
唔知佢有咩私人事務要dress up到去飲咁呢
明明去沙田影Charlie brown 都只係着梅菜裝
着到咁只係順路打卡真係邊個信
佢件衫仲要唔薄
上星期又未凍
你個名好冇說服力
佢都冇入貨 好似係預購黎
結婚果排算係全盛時期
佢執到啦
就係咁岩結婚時係全盛時期
先有KOL去佢個寒酸婚禮
而家佢搞百日宴
都唔知有冇人來

Hagone見我地話佢兩公婆相沖
會唔會睇唔開同小熊貓離婚保事業?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞