[Alicehaha]因開網店賣淘寶餐具及虐待蝦佳而被追擊嘅倒米災星蝦乾-AKA怨婦界林鄭(20)

1001 回覆
105 Like 5 Dislike
個ig係咪摺左?我search唔到
如果真係有少少抑鬱傾向嘅人真係會比佢呢句害撚死
抑鬱最忌聽到呢d「你已經好幸福」嘅說話
抑鬱傾向人士可以係好多人眼中嘅幸福賓周成功人士
講埋晒d乜9活著多好對抑鬱傾向嘅人嚟講真係難聽過粗口
佢可以將所有抑鬱症最忌諱要講嘅都講曬
到時教DIY BB玩具
到時多個新title DIY Expert
大概0-6個月都ok, 同埋條片3個月前蝦佳應該都係3個月大左右?
笑死
佢頭2句已經死得 可能人地就係因為父母朋友關係問題先抑鬱
佢仲要叫人諗 CLS
有無絲打係當年係有份追擊蝦乾開live收皮嘅功臣?
想睇返啲live 但搵唔到了
之前睇痴線西話佢live俾人係咁質問
俾人係咁爆佢啲衰野
佢扮哂睇唔到又唔在意咁
但塊面同耳仔紅晒好快熄live
之後就無再做過live

以為無live就無人追擊?
而家仲衰多兩錢重
Fb ig bk 連登遍地開花
屌,講真真係唔識嘅就唔好亂咁開Q&A開解人
唔識嘢亂講嘢隨時害死人㗎!
佢仲叫啲面對人際關係問題嘅人
睇延禧攻略開解下
on9真係冇藥醫!!唔知幾多人比佢害撚死,無料扮4條!
[Alicehaha]因開網店賣淘寶餐具及虐待蝦佳而被追擊嘅倒米災星蝦乾-AKA怨婦界林鄭(21)
https://lih.kg/2313982
屌 舊包都係乾架啦
圓角有白邊又如何
前幾個post好似有話過有個講LC LIVE佢係咁畀人質
正方體嘅掟死狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞