[Alicehaha]因開網店賣淘寶餐具及虐待蝦佳而被追擊嘅倒米災星蝦乾-AKA怨婦界林鄭(20)

1001 回覆
105 Like 5 Dislike
LM
真正原因: 牛扒貴過豬扒,
不是大戶人家,所以只買一塊牛扒

咁啱有fans問,咪作個理由,賺好媽媽光環

同之前焗muffin一樣,佢本身已經諗住整,
大家好奇點解無提過maid
佢就借啲意話送俾maid,懶係好僱主咁
有追開post都記得佢之前話個仔生濕疹唔關媽媽冇戒口事啦而家扮慈母太遲啦
真正ftm
但佢都唔合格

睇到好尷尬
網友問你會唔會尷啫
你冇啦啦講咩會多謝工人姐姐呀
多謝佢幫手係基本家教嚟㗎
唔好咁造作啦
此地無銀三百兩
又借位幫自己賣廣告
假到
唔好意思 我枱面永遠只係見到兩雙筷子
一定係maid怕醜唔想同林夏夫婦同枱食飯
Push
佢咪撚玩啦 叫人地做電燈膽 on99
好多日唔得閒追post但睇到佢story我真係笑到碌地
要出一出去做自己嘢但因為知道會經過Rosewood所以專登去一去個屎坑影相你話經過K11 Musea去打個卡我都覺得make sense吖
即人哋成班人party你無份或你唔鐘意去,然後又要去人哋個屎坑影相再喺個party段時間post出嚟?
角仔存在感太低,其實佢間「house」係有4個人架...
咪係囉 唔係商場喎
而家講緊間酒店餐廳嘅廁所喎
去親街都經過唔同靚餐廳廁所你係咪都會入去打卡呀
冇腦就唔好衝出嚟啦講真
好懷疑蝦乾其實係咪真係有請工人姐姐
就算蝦乾點樣自嘲 humble 話自己好多進步空間
我都想講收皮啦 你螞蟻論同以前睇你D片都知你為人喇
臭串咀臉扮大方 好撚假
你直接跟林奠仲好喇 大家都是金牛座
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞