[Alicehaha]因開網店賣淘寶餐具及虐待蝦佳而被追擊嘅倒米災星蝦乾-AKA怨婦界林鄭(20)

1001 回覆
105 Like 5 Dislike
Mon po 蝦終於唔比銅心口罩佢兒着
馬丁與佳仔的計願池
好似已經肥咗少少
後腦呢? 唔敢俾人睇呀?
酒店出於禮貌
就算係「該名路人」都唔會講啦

何況176蚊一塊扒都覺得貴嘅蝦乾
撚會入酒店餐廳食飯咩

(不過可能我講完
蝦乾下個禮拜就食俾你睇)
簡單總結, 追求 :: 乾 ::
正常 蝦佳已經食得少 仲要唔夠營養
四餐奶
頭髮都唔多條 佳仔到底夠唔夠蛋白質
原來真係特登著到咁去人哋廁所影相
又上咗熱門
唔知呀 都可以叫該名人士啩
好似講到人地逼佢生咁 咁想有自己私人時間咪唔好生
佢外判咗思考能力比人
將啲責任推晒比所為「專家」、「醫生」
今時今日咁嘅香港所謂嘅專業人士都咁良莠不齊
好多只係為錢 比千幾蚊診費hea走你幾句就算
佢就當一個醫生講嘅野係真理咁 自己唔會做research或者問下身邊有經驗嘅媽媽
好似尿結晶單嘢咁 飲水唔夠係可大可小 佢都同個醫生一樣輕描淡寫
母乳餵哺者要介口佢唔介 又拋個醫生出嚟話可以
佢從來都只係搵緊嘅理由可以合理化自己嘅荒謬
咩途經打卡更加係自圓其說
呢啲咁撚豬嘅老母只係會害撚死個仔
講真你咁理直氣壯咪唔好理我地班蟻民點嘈囉
又死要面死雞撐飯蓋
睇你咁多dislike 又惡過共產黨block 人del留言
你收皮只會係遲早嘅事 專心湊仔啦
佢係beggar 唔是KOL
冇一樣野掂
蝦乾今次仲想點兜?又處理私人事務預計到途經酒店再入廁所除罩set cam影近鏡/全身/門口相?

無異於公開同pr 講引退聲明(非光榮)
係就好啦 專心湊仔
識幫bb轉角度訓所以咪唔會好似蝦佳咁扁頭囉
好心蝦乾收皮啦,自己湊仔湊到錯曬就咪衝出嚟誤導其他新手媽媽啦,一間佢啲腦殘fans生完仔學佢咁湊,佢真係間接害左好多bb
又瞓
一見到佢訓低 我就好不安
點解可以柒到咁
頂連比人打到瘀晒嘅bb都不如
佳仔擺明被虐啦下話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞