[Alicehaha]因開網店賣淘寶餐具及虐待蝦佳而被追擊嘅倒米災星蝦乾-AKA怨婦界林鄭(20)

1001 回覆
105 Like 5 Dislike
唔好話親戚
分分鐘佢隔離屋都知

呢個po長期上熱門邊可能唔知
有無可能係唔符合蝦乾審美畀人封印左囉
佢地唔是好熟

感謝蝦叔跑步介紹
佢近年d片都係坐定定喺屋企廢up
慳水慳力,內容無營養
睇見/聽見都覺得尷尬
可能頂唔順出親po 都有痴線西留言
但就算澄清咗 啱啱望最新個po 都仲有人追擊 蝦乾真係倒米
可能小熊貓轉頭就帶蝦乾去酒店食下好野打下卡,等佢唔洗再白撞影廁所
過門都係客過廁所門都算嘅
食rosewood好貴ga 不是大户人家

如果馬丁真係有mon post,真係唔該係好好檢討反省下點做老豆啦
由個仔俾個冷血老母教壞晒,原生家庭真係可以影響一生嫁
Hagone 長期都唔提及阿哥阿嫂
(又稱蝦叔蝦嫂)
好似不存在人物咁
奧運站街坊 we connected
唔怪得蝦公出沒本區都頭耷耷,不敢直視其他人(之前連登探子偶遇後回報)
污點嚟
話哂唔係個個知佢阿哥係風化犯
Rosewood PR心諗:屌那星,蝦乾自己偷入我哋廁所影相打卡關我哋咩事
蝦乾不如拍套香港酒店廁所深度遊
6點無堂上?
無妄之災打開個門口做生意 點會預料有KOL有廁所set cam影北歐風相
又話隔周五出片
蝦乾呢個人結左婚都當黑架喇,做咩都一獲粥咁
本來諗住扮下有event出 點知撞正去ge呢間酒店賴左野
如果唔係?!?! 佢去廁所打卡ge 7事,又點會自爆比人笑到面黃,仲要笑一世呀!🤣🤣
Sona上個月post,去 Rosewoood 食scone

屌打蝦乾

Elva ig post
雖然佢一定唔係講緊蝦乾但係都會諗起角仔冇衫著
推介香港最適合打卡廁所
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞