[Alicehaha]因開網店賣淘寶餐具及虐待蝦佳而被追擊嘅倒米災星蝦乾-AKA怨婦界林鄭(20)

1001 回覆
105 Like 5 Dislike
重點係人哋湊住兩個小朋友都有手自拍
仲影到BB 大女 自己都靚靚
咁唔同嘅
人靚點影都靚
人柒就點影都柒
但係佢放街外人入去廁所打卡呢樣嘢都要制止
疫情之下 佢個廁所咁樣中門大開 對食客無保障
所以都係要佢醒覺個保安措施要加強
嗰三張相又近鏡又全身,隨時喺人地廁所影左30張先有呢三張,蝦乾為左扮有event去真係好癲 好心就正正經經book人地間房打卡啦
你要諗下佢咁高要求仲要廁所有客經過阻到佢影相點止30張
點解追左咁耐post仲未見到佢收皮
真係好厚面皮
不過見到仲有啲唔熟既朋友有like佢啲相
又咁多人幫佢仲見到有啲係做人呀媽都幫口真心唔明
唔通佢地都係咁對自己個bb
成件事真係好尷尬
佢講出黎唔覺自己好柒咩
唔知邊個揸機 幫佢揸機個個人應該都好尷尬
好餸左,小熊貓有咩想食係度講啦

有冇病啊,咁凍仲飲冬瓜湯
佢真係唔識架喎
佢本身以為講自己路過可以回應酒店閉門party點知越兜越柒 仲要柒到衝落橋嗰種直線自爆係入廁所除罩影相加埋rosewood個PR完美補刀蝦乾唔係被邀請柒到出煙啊大佬廁所打卡壇嘢真係集天時地利人和於一身買棵碌柚葉沖下身啦
明明老牛聲鬧個仔唔珍惜上鏡機會
咪撚次次錄story都扮哂sweet啦 我想嘔啊.jpg
點解唔得
貴過176蚊嘅扒幫馬丁留定名
真係一啲sweet既感覺都冇想扮coffee日日問個仔開唔開心?人地係真心希望個仔開心快樂咁成長 垃圾蝦問到個感覺係我對你咁你仲唔知足唔開心啊?老實講自己望住個仔都咁樣都知佢唔開心啦開心既bb你咁既樣架咩 真係好似拍戲啲精神病老母逼個小朋友要開心要笑咁
冬瓜涼ga 飲完仲凍
除左打邊爐下火外
冬瓜下火
大熱天時飲啱perfect池

要睇體質啦,咁寒嘅天氣飲呢隻湯會幾寒
更何況又唔見佢加咗啲咩嘢落啲湯度中和返

今日凍左咁多,再見到佢碗冬瓜湯,仲寒
岩岩見到明思收到好多sponsor 我好開心
更開心既係
蝦乾乜春都無呀
很想要吧?
冬瓜咁涼⋯
所以話佢埋身餵佳仔我真係唔信
當人同佢一樣戇鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞