[Alicehaha]因開網店賣淘寶餐具及虐待蝦佳而被追擊嘅倒米災星蝦乾-AKA怨婦界林鄭(20)

1001 回覆
105 Like 5 Dislike
果張唔叫櫈叫咩
利申:屋企有 廢事俾人話唔識野冇用過
入去點個名 填個evaluation form(比負皮)先好走堂
其實佢可能想講「想想非洲這塊比泰國更加不知所謂的土地」🙂
之前望過下小熊貓LinkedIn
好似名校仔來
咁正常估計,原生家庭應該都中產
私樓名校仔,又入big4做
照計好好撈先岩
至少都搵到門當戶對既女仔
可能貪hagone當年見得下人
唔知而家小熊貓有冇後悔

話時話,笑佢兩公婆相沖相剋
越嚟越覺得係真
咁既package都撈唔掂
一定追擊到蝦乾收皮
第四波都出去聚會 作為一個日日見到肺炎患者死既人真係忍無可忍

Mon po 蝦 新手媽媽me time/working mom 唔係好似你咁日日違反public health guidelines 點都要出街 除口罩 你一個人自私會害死個仔同老公

去少個KOL party 係咪會死 如果真係咁重視自己KOL事業就唔會下下拎自己reputation 黎搏

蝦乾你都係由今日開始返屋企湊仔啦

與其話蝦乾相沖相剋,應該係跟左仙仙出黎之後開始收皮
佢真係同lunch哥撞左樣
其他人整包追求含水量 唔乾 軟熟
得佢追求白邊起角
佢不嬲都係咁
啲focus錯撚晒 又要懶晒有要求
佢會唔會拍左上幾次嗰啲起角包片 然後成果就影佢呢個包 移形換影咁話俾人聽成功左 (雖然我覺得個包都係失敗)
然後就可以星期五教人整包
焗五次先有咁嘅效果仲好意思教人?
係分享 不是教學🙂
其實big 4出黎有幾吃香,年年收咁多fresh grad,有命做到爆肝考到CPA捱五年已經上到經理啦
呃妹豬就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞