[Alicehaha]因開網店賣淘寶餐具及虐待蝦佳而被追擊嘅倒米災星蝦乾-AKA怨婦界林鄭(20)

1001 回覆
105 Like 5 Dislike
Rosewood pr 都default咗蝦乾係aliceha
我覺得佢係覺得菜平 又好健康
所以佢覺得呢啲植物肉都會好健康
好適合佢知性有品味既形象
但有好多人都講 佢要扮返肉個感覺都係落好多調味料 油同碳水化合物
根本唔係真係咁健康 只係全素岩素食者

我覺得佢真係真心唔鐘意食肉
佢煮麵蛋都唔多隻
痴線㗎喺fb cuhk secret都見到maid in olympic留言 笑到
maid 連日文都識
佢真係好好撚
笑鳩佢特登反轉LC匙羹影相,今次就放翻側
笑鳩佢得30蚊豬肉,今次碗湯又好似有多翻啲肉
笑鳩佢啲軍訓餐冇色,後面啲餸又多啲顏色咁
當然,唔排除係林夏maid煮先冇咁似垃圾啦
笑你柒真係唔係冇原因
我估唔係佢煮
佢平時煲湯啲料一舊到可以掟死人
原材料一開四就掉去煲湯咁
Rosewood 有無廁所唔洗經餐廳入嘅?
同意
見到碗湯同碟餸都要切一輪
仲要有汁
就知唔係佢煮

仲要你睇下佢早兩日個兩塊柴皮扒同嘔吐物意粉
就知佢無進步過啦
又或者舊冬瓜係佢老細買俾佢
蝦:你呀!搞到我又俾班網民笑我唔識煮
Maid:對唔住呀mum唔好鬧呀maid 喇
蝦:你好拿拿臨同我整返啲濃甜食物出嚟俾我握like

Maid: 30蚊買餸錢想我買得啲乜
話說蝦乾有冇做過giveaway
呢排見好多kol收得多聖誕禮物都會送俾viewers
諗起follow 咗蝦乾6-7年都好似未見過類似嘅嘢
今年啲聖誕PR gift咁寒磣要自己貼錢giveaway不了
你有料就show core 腹肌,又丁字腳咁影
姐係你無瘦過囉
即刻話比大家知佢有第二套workout衫架
但隻腳好撚造作
pat裂陰都好唔療癒
棚陰咁似假髮嘅
馬甲線就冇喇,孕中線就大大條
見佢而家冇一個story敢tag品牌名就好開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞