[Alicehaha]因開網店賣淘寶餐具及虐待蝦佳而被追擊嘅倒米災星蝦乾-AKA怨婦界林鄭(20)

1001 回覆
105 Like 5 Dislike
有無絲打記得佢第一次幾時焗
我印象中大概焗左三個禮拜?
一次我當佢切5塊整5次都25 塊
即係日日都要食佢d 乾包
不如你出片講下你點食你d死人乾包好過啦
唔好俾我地知你丟左無食呀你對唔對得住非洲的兒童 🙂
原來係咁
單睇隻on9小熊貓個background, 佢的確大把選擇,big 4 都大把女仔
可惜佢一早已經比隻hagone收編
不過其實佢哋好襯,兩個都咁on9, 生佳仔出嚟當玩具
唔知hagone有冇後悔嫁比隻on9小熊貓
我一直有追post
可能拍完片即刻掉左比maid做一個星期既早餐
見到張圖都覺得會哽親
佢好似係fs
要有少少家底,靚靚仔仔先入到
冇其他3,4點先收工咁慘
根本佢完全係配小熊貓唔起 以佢個質素 無得要求再高了
又不是大戶人家🙂

小熊貓係有啲男人都會咁,做咗老豆仲係唔上心,(拿無話咁係啱,都係狗架喇做老豆做到佢咁)同埋華人社會啲男係有啲思想係好on9,肯出去做嘢就大_曬咁返到嚟諗住乜都唔洗理咁。

但十月懷胎生個仔出嚟嘅蝦乾可唔可以上心啲個仔,佢係一條生命,喺你個肚入面點都確確實實感受到架,小熊貓on9你都可以選擇做賢妻良母。(反正你都撈唔撚掂架啦)

不過小熊貓見到個老婆咁撚樣湊仔都好似無嘢咁仲要同佢玩扑驚由佢個仔喺黑房,屌佢老母啦
其實佢而家兩個幾星期先出一條垃圾無資訊性又無娛樂性嘅片係咪應該直接收皮

喺度咬老本睇下仲有妹妹仔仲做死忠
睇佢隔個星期整石頭麵包石頭柴板料理
即刻FC咗
最後張圖 omnipork 新豬肉
男人老狗唔食真豬肉 學佢老婆食假肉
就咁睇佢老公like嘅page 佢係似黃
點解會娶到個藍絲腦殘老婆
今日好凍蝦佳夠唔夠衫著

咁多位幫幫手入去睇吓有冇識嘅人

幫幫手 呢幾個人可能知道黑警點樣害死梓樂!
https://lih.kg/2311239
有個巴士的報弱伯傳媒
咪玩啦
弱智
Sor 唔幫條on9仔
繼續鞭
廁所打卡界KOL

如果蝦公真係黃(audit唔計partner, 下面班staff 95%都係黃)
唔該教育下你老婆啦 買少陣淘寶會死架咩
外國都有好多買衫網 每個月會做一次20%off 同淘寶衫價錢差唔遠
仲有 唔好諗住 唔voice out自己立場 就可以食哂兩邊茶禮
你望下chinchin 仙 bethni表明係黃啦 聖誕gift set都收到手軟
pr都唔係蠢架 要做年輕人生意
就算brand係藍 都要搵多follower ge黃kol宣傳下啦

11種值得深交的女人
係咪睇完呢啲農場文
之後就揀左蝦乾
最後個張 拎住隻小熊貓影相
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞