[Alicehaha]因開網店賣淘寶餐具及虐待蝦佳而被追擊嘅倒米災星蝦乾-AKA怨婦界林鄭(20)

1001 回覆
105 Like 5 Dislike

唔鐘意熱鬧
唔鐘意party
同埋我撳入去留言個位妹豬IG睇
佢自己影啲相都唔差
好學唔學學蝦乾
好中point
條友真係好膚淺
食飯永遠只係focus食物擺位靚唔靚
eg. 棉婚晚餐
多士牛油要置中
公仔面味粉要置中
山形面包三個山要同樣高度
食個夢幻火鍋要用1x個碟放食材 (我已經變左蝦姐忠實讀者, 有漏幫我再加thx)

我明你對美學要求好高阿
但係食物要色香味俱全先叫美食
你要追求完美唔該唔好再煮乾爭爭食物啦

連有鹽無鹽都未識分學人做飲食kol
次次見佢擺部相機係隔離就想笑
從來冇見佢擺過用部Sony機影嘅包相/片係其一
其二係一張半張就話 張張都攝相機入去扮snap shot真係好夾硬同好悶
我鍾意影相
但用手提影物件snap shot都盡量拎開部相機
唔明佢咩玩法
辦理私人事務途經rosewood
勁似畀人撞破酒店爆房鳩作個藉口
蝦乾我勸你唔好無端白事去酒店hea
好彩你不嬲異性朋友都冇個
又今日的我打倒昨天的我
乜野私人事務要著對咁高踭嘅鞋
有人聲稱對手抱b抱到要戴護腕
連自己對腳都唔放過

即係佢果日狗衝入rosewood
好熟路咁鼠入打卡廁所
扯晒旗咁除罩 搵位set機自拍......
大佬呀個畫面真係柒到喊點解會做得出
仲要唔知有冇畀其他kol見到
莫講話kol,畀著我係清潔姐姐都會心諗 呢條女做乜春...
自從生了小孩以後 都不愛熱鬧了
只愛與我兒 和打機那個他 黏在一起🙂

btw我睇aliceha_rubbish ig, 發現好多絲打跟蝦乾用多左🙂
diu咁都比我講中佢今晚整光酥餅
使唔使咁聽話呀
呢個似佢自己留言
對比佢依家個戇鳩樣,如果咩返個背囊,着返套校服同隻中學雞冇分別
仲要嘗試做5次先成功
到底佢係咪買餸錢用使落買麵粉度
佢package 好? 點解啲人會咁講嘅? 我覺得佢係普通人一個
難聽過粗口
蝦式曬命邊有邏輯
佢有邏輯就唔會去人哋酒店餐廳個廁所打卡
聽日上堂整方包嘅話 我想走堂算數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞