[Alicehaha]因開網店賣淘寶餐具及虐待蝦佳而被追擊嘅倒米災星蝦乾-AKA怨婦界林鄭(20)

1001 回覆
105 Like 5 Dislike
蝦公都有份虐兒 好反感
見佢寧願即刻澄清自己無去rosewood派對都唔肯出聲保護風化哥同佢老豆老公個仔 任由我地狙擊
就知佢份人緊張錢大過一切
風化哥呢個改得幾好喎
真係好on9
本來屌佢去kol party 一樣野
而家係可以屌佢
1. 高危去rosewood
2. 乞衣齋去rosewood 打卡
3. 明明化晒妝帶晒相機去就話自己路過 (講大話)

點解可以咁撚柒
佢每一個action 有無用過腦 (包括生仔)
條友跟本懶西
有衫着已經好好了,想想非洲兒童🥲
九點起身叫早起
拍下片都唔洗佢剪就工作狂
不學無術樣樣三腳貓就叫自己專家
大把ftm要7點起身9點仲叫早起我8半lecture/6點起身打essay都早撚過佢好撚心蝦乾啦無謂獻醜
我其實理解唔到放入口既野點解會夠膽淘 唔怕中毒咩?
老母成日話淘完啲野有毒死左都唔知乜事 我買野要睇產地都係遺傳自老母大人
工作需要 我蝦為左兩個臭錢要忍受嘈吵既環境 真係辛苦佢
各大品牌如果你地仲有人性請放過我蝦唔好再請佢去event喇 點解要強蝦所難
佢唔係自己用正版咩?
之前用時有tag過人地
咁我蝦不是大戶人家無食過好野嘛 佢食既已經係佢能力範圍內食到最好既
應該係知有event但係冇被邀請跟住set哂頭化哂妝入去酒店影相扮有pr邀請柒撚到
想知個2塊扒價值幾錢
今次1人1塊 豪食
上次一塊176蚊想知今次咩價錢
真係面皮勁厚又井底
成件事愈解釋愈柒 睇返嗰幾幅相同啲作狀英文caption真係好尷尬
然後又俾人爆出有試食群組
一個人無腦到咩地步先一啲餘地都唔留返啲俾自己
今次應該塊牛扒$100 豬扒$76
畢竟不是什麼大戶人家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞