[Alicehaha]因開網店賣淘寶餐具及虐待蝦佳而被追擊嘅倒米災星蝦乾-AKA怨婦界林鄭(20)

1001 回覆
105 Like 5 Dislike
仲有佢擺盤好污糟 成個碟邊都係汁
車厘茄唔搣走個頂 食嗰陣要妹返d葉出黎
條荀大條得滯可以切開一半再上碟嘅
雖然我自己煮野食係零擺盤 但以上講嘅都係方便自己食野
個頭頂已經三尖八角 你仲想點
話時話啲餐具係咪啲佢賣唔出嘅淘寶貨嚟
塊面係咪好似有返d肉地
好耐無見佳仔終於有厚衫着下
uniqlo衫仔
$79 純棉就可以
當蝦乾講真
其實佢係想表達比大家知
:「我唔鐘意熱鬧咋,唔鐘意去party咋,唔係個event冇邀請我呀!」
好肉酸呀!同金器理論一樣!!!
蝦乾:「係我自己唔鐘意唔想去,唔係我已經梅到冇人叫我去lor!!!! ok?!」
打冇被邀請咪算lor,講咩唔鐘意熱鬧呀!
收皮啦!
見到佳仔肥咗又有新衫著好感動
其實佢真正目的係咪想r sponsor 免費staycation咋mingsze少followers都收過酒店sponsor。有正常思考嘅人都知依家酒店係高危地方,學佢話齋,任何人「路過」都入得嘅廁所就更加危險。你話十零歲嘅妹豬就會唔識死姐,佢成30歲都仲咁低b。又唔見佢特登著到成隻雀咁去醫院打卡?配合番佢屋企嘅白色醫院風
唔鐘意熱鬧?以前啲event係咩事?
去fancl event扭晒屎忽
講多錯多
Mon post 蝦乾你睇下幾多絲打關心你個仔啦
佢個回應串撚到
正常人都唔會因為知道自己會路過Rosewood特登化妝SET機影相啦.
如果真係即係你打卡重要過一切,
明知有風險都要照去做一樣野?(例如唔幫蝦佳戴罩落街為左打卡影張相)
呢個係咩邏輯?
有錢收就鐘意熱鬧
同黑色吸塵機一樣
喂唔駛客氣喎
蝦乾知道影響生計 又用同樣手法
潛咗幾日
等到結婚紀念日重出江湖
之前賣餐具又係咁
消失一排
生完仔 扮無野
推個仔出黎r sponsor
宜家就推返老公出黎賣棉婚
又再一次引證蝦乾同閱俄係冇分別。
1. 永不承認係自己已過氣/有問題,永遠覺得係人地問題
2. 面子比所有事情都重要
3.連講句野都唔識講得好d
4.自大到極致

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
越來越憎佢,越來越更想佢收皮!!!
佢份工就係要熱鬧架啦,佢咁唔鐘意咪quit囉
睇蝦乾寫嘅野真係可以訓練邏輯
蝦:冒著感染的風險
一切都是為了大家看到美照😊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞