[Alicehaha]因開網店賣淘寶餐具及虐待蝦佳而被追擊嘅倒米災星蝦乾-AKA怨婦界林鄭(20)

1001 回覆
105 Like 5 Dislike
呢個live之後蝦姐嬲到唔再開live
都唔好玩既
https://m.facebook.com/watch/live/?v=1652717184813335&ref=watch_permalink&_rdr
淨係揾到1個搬屋live
息影個個lc live點揾
蝦乾曾經公審老公用咗sponsor 返嚟嘅毛巾

飛住睇左30秒
聽到佢提人揀樓唔好揀凶宅
洗撚你提咩
同埋佢真係面無4兩肉嫁喎
Mk妹都幾勁 無論駝緊定生完都日日吃喝玩樂
食煙飲酒夜瞓 但生出黎個仔依然肥肥白白
蝦乾又呢又路又扮育兒專仔 但個仔營養不良
諗起佢話SONA奶奶偷唇膏

@mon post 蝦乾
快啲掃完貨又可以更新你個#alexlovelc 系列
Beggar
仲記得佢話咩教小熊貓打完機擺返個手掣落個籃到
教到唔洗佢提都識自動擺返去佢好感動
忽發其想
屎坑set機打卡事件應該點都有喺rosewood staff入面流傳開去 話晒要酒店喺ig回應咁撚柒
蝦乾極有可能有排都唔敢去rosewood
個廁所一世唔敢入
但偏偏sona勁鐘意去果到high tea 食飯
以後BE好姊妹gathering要為左蝦乾避去rosewood(如果仲會叫佢嘅話)
真係好肉酸 平時又唔見佢去公廁set 腳架自拍
講真稍為知醜都唔敢再出現會凝住staff恥笑緊自己認得出又死 認唔出又傷心

"嘩果邊果個咪上次喺屎坑打卡冇幫襯嘅乜鬼kol? 叫咩名話佢?"
又有新名
屎坑KOL
其實係 但至少個仔有工人湊 野食又足
一定食好瞓好 所以做人老母唔一定要跟足醫生話點點點
有基本常識 同真心錫個仔 想個仔好 個仔都會正常咁健康成長到
不過佢個仔好似真係肥左少少 但之後識行活動多啲可能會瘦
有無廁所brand (toto個啲 )
sponsor下我蝦
笑死我
最基本既戚風蛋糕都咁唔平滑又乾爭爭,仲好意思自信樣三連拍
我係同事一定好開心慶幸以後唔洗再對住佢
當時我蝦好知性冷靜咁回應架
不愧是金牛座!
仲蝦式幽默咁押埋韻~

實話要湊b好困身又剩唔去
冠冕堂皇唔使去嘅藉口又建立慈母形象
🙂:很多網友問我為甚麼不到姊妹們的gathering, 生怕我們不和(笑)其實我兒出生後所有的時間都給他了,看著他的頭型愈來愈似我,真的很有滿足感呢❤️(對,就只有頭型似我了,爸爸的強大基因啊🙂)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞