[Alicehaha]因開網店賣淘寶餐具及虐待蝦佳而被追擊嘅倒米災星蝦乾-AKA怨婦界林鄭(20)

1001 回覆
105 Like 5 Dislike
我覺得佢都30歲人 其實事業又唔係差
起碼正正經經有份工
仲拎人地升唔升到原校中六出黎講有d 反智
不如集中返講佢地虐兒啦

唔是針對絲打你
睇翻以前傲映風啲片動輒都過二十萬而家連中出muffin都係得1.9萬插水式下跌遲下會唔會完全從youtube消失啱啱生蝦佳嗰陣個個都絲打都讚佢個仔可愛 而家就 一生好牌自己打爛哂
可能外國網寫英文佢睇唔明
上個decade嘅質素講得好應
佢真係趕唔上時代變化 留在家中做FTM啦
已經唔知第幾次用電話影呢舊磚頭 旁邊加埋部相機
硬係唔正正經經用相機影
喺到扮專家點知個個都知你得半桶水
讚佢個仔可愛個啲 係咪而家都頂唔順了
日文 (綺麗)寫字 (冇再寫過) 烹飪 (LC煲裝備撚/乾爭爭煮食大師) 老實講佢當初湊蝦佳湊到肥肥白白應該翻到身 而家就收皮啦
以前係祝福蝦乾生左小朋友 而家就希望上天保佑
你咁講佢又虐個仔唔夠靚
又不想想是自己的基因 又不想想非洲的兒童
其實我真係唔明點解佢整乜都可以乾爭爭
LC點解好賣係因為鑄鐵鍋保水能力好好
所以可以無水蒸 或者唔使係咁加水
可以做到原汁原味
佢整嘅嘢食無一樣係utilize個特性
全撚部都乾爭爭
仲要好多都係其實用普通煲都整到嘅嘢
(更莫講係recipe都係google就搵到)
LC sponsor你根本就係倒自己米
真係去廁所打卡PR直線助攻
洗唔洗驚到咁
[member]可以返工時間上連登㗎#touch#dog[/member]
lm

瘦到好似公仔咁
本身都冇
認識我的人都知我不喜歡熱鬧mon緊po嘅PR識做啦(如果有)
又一成就解鎖:

廁所界打卡kol✅
笑到咳呀屌
蝦佳真係柒撚到核爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞