[今冬必寒] 經典男裝、西裝、皮鞋、皮件討論區(39)

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
想請問各位巴打知唔知有冇rtw gurkha pants推介? 知道咁多位都係玩開bespoke, 但我想(平平地)送比人試下先, 所以睇下有冇巴打有recommendation.
另外想問下tassels alden馬屁係咪基本上唔會做折?今日去過睇holiday sale 見馬屁冇份
唔該各位
岩碼Drop93有條抵
正路Craftsmen同Leather Healer條都唔錯
再要軍款真係搵Vintage好過

Cordovan唔會折
LH 果條靚啲,以前買過craftsman 好後悔
個腳好似好窄
多謝呢個post 咁多位資訊,早前都去suit supply買左兩套西裝。最近見到cerruti 1881有折,價錢都affordable, 各位覺得佢嘅質素如何?網上有介紹佢係做布起家,但西裝嘅comment就唔算太多。
唔該哂巴打同喵巴瑞奇巴等我再上網睇下先
買咩黎
恤衫?
我諗唔係? 恤衫嘅話 應該係個袋到見到
係恤衫不過唔係$500嗰啲
淨色85折
Drop93套A&S很好

不過其實醉翁之意不在酒。想買Safari jacket不過冇折
啲sport coats好似幾吸引
想請教下 AC d shirts 點先知係咪TM料?label有寫定係要自己問staff? 因為label唔見有
感激
想問馬屁銀包邊度買好?
聽班sales 講,個tag 有TM/TN 就係
不過自己問佢地啦
佢地都知 好多人 吼緊d TM
對佢地黎講
賣得多一件 得一件 攞返d 現金流好過
d sales 叔叔都好nice
BT優惠大約幾銀度? thx
睇佢ig
不過我諗應該做完?
唔該巴打
係好很吸引
特別半價個堆
巴打想問下drop93 d NOS包唔包改/finish?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞