[今冬必寒] 經典男裝、西裝、皮鞋、皮件討論區(39)

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
你呢個係 "Comme Des Garçons" ,後面無Play。
我懷疑Play係CDG授權比 IT 出既牌子。
我都有諗個呢點,但唔肯定,所以問下。
Play 幫川久保鈴搵咁多錢會唔會賣俾IT
你又真係好笑
依個post 講classic menswear,皮鞋個d
你走黎問個 過氣潮牌

如果play 依條line 係CDG 授權比IT 出,咁你係外國網 唔會見到啦下嘛

Google同wiki有冇咁難用
我最近o係街見到仲好多人著,先好奇問下。費事特登開個post問喇,無人答就算。CDG授權比IT出既牌子一定唔可以係外國網站賣咩?雖然我都覺得機會細D。
Classic bedale 36 鬆身classic fit咁,可以做layering
G9 38 啱啱好,隻就小長

172到
屌你老母死柒頭

幾撚時死呀on9仔 我問你呀 廢事開多個po問啦
屌你老母個臭西喇。
惡得嚟又幾好笑
有冇巴打有拉鏈款嘅羊毛外套推介?
凍到拿返件Tweed vest
唔該曬
Sor巴打miss咗你個reply
忙到仲未有時間買鞋
有車軚 買現成皮褸多數唔岩身或者不能拉拉鏈
有無咩地方既semi bespoke/ bespoke leather jacket推介?
craftsmanship clothing?
件jacket 都好正
出自邊到
牛肉麵
I like the antepenultimate blazer. Do you have it in a size forty? I'm a size forty whereas my cousin takes size forty four.
皮帶有無好推介
我覺我原本個長度都ok吧...

頭先倒瀉水中咗2滴落去
然後好似「蚊爛」咁起咗幾個泡泡
有冇人知咩事

同問 隻鞋右上角花咗 可以點處理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞