拜登當選既話,香港人要有心理準備面對最壞情況

643 回覆
1488 Like 138 Dislike
侵係第一個成日講中共不可信既西方領袖,用奶共韓國瑜比既人一定係弱智
拜登當選就真係要走
唔好諗
唔好講咩冇錢移民,唔走就認命啦
咁又好正常
美國人又唔係同我地有親
一個小小香港既安危關美國人咩事
政見當然唔同,但政治手法類似,又係靠民粹煽動上位
韓國瑜證實左呢套野玩唔長久
我都覺得係咁
拜登連任,中美關係一定會好轉
中共就會暫時hold住唔攞香港出氣
因為香港仲有利用價值
頭幾段似頭似路,越睇越唔妥,睇到尾才發現原來是痴線既
side9我人生寶貴的兩分鐘
就算無兩黨共識
都唔代表香港玩完,亦唔代表民主黨無engage空間
當民主黨係共匪,要敵我矛盾論咁對待,當佢係敵人放棄整條美國戰線,係最蠢做法
點痴線法
睇到第3段,吊你唔撚睇,咁撚大愛左膠,仆街死去la
推!
我故睇到呢度,吊唔睇lo on L 79 樓主
共和黨唔係共匪咩
布殊做總統果陣放左幾多水比中共
亂up有咩意思,有咩實際例子
共和黨任內同中共建交,又比中共入世貿
同中共友好根本就係美國半世紀以來既跨黨國策
笑撚死 一個鳩吹無野做到 一個就實是求是 咁都可以話侵=韓國瑜
攞個種菜既同 Trump 比。。。痴撚線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞