拜登當選既話,香港人要有心理準備面對最壞情況

643 回覆
1488 Like 138 Dislike
真心布殊家族起中國大陸嘅衰嘢唔一定少過敗登
事實上香港點都會陷入黑暗深淵
分別係長痛定短痛
對比燒山 我比較認同樓主睇法

Trump 當選~》香港才有望

唯一我覺得要推演多少少,當china noe上台後,俄佬會點做

小妹不材 9up:如china joe上台,民主黨就會重新制裁俄羅斯,俄羅斯已經休養生息四年,如果佢要自保,就一定要國際轉移視線,反共對普京來講,才是出路。

點解我甘講,係因為親俄的網站zero hedge 甘不斷吹衰中共

其中一篇文,
https://www.zerohedge.com/geopolitical/china-existential-threat-america

唔個網站曾經因為被twitter 封account,同就MH17 幫俄佬洗白,被西方左膠記者認為作者化名tyler-durden係俄佬白手套。

睇呢個網站,可以見到普京政府的立場。

普京雖然表面同習好老友,但實際普京為求自保,老友都可以隊琳佢。

申利:䔍灰熱線準備好未,我想tuk zero hedge~
拜登上都有可能內戰
但佢會處理得更差
與其成日將命運交托美國人手上

不如諗下自己而家身在香港有啲咩可以做到啦

開口埋口拜登贏就世界末日冇咩意義
我話香港學術界喎
中白左毒太深
拜燈~啪啪啪 拜燈~啪啪啪

https://youtu.be/_D8wm80oXAY
咪就係因為佢都唔想被左派舞來舞去
所以要討好另一邊
香港今時今日已經係最壞,最黑暗啦,重驚咩痴呆登做總統呀。
樓主連政治都撈埋,傑出青年
拜登當選唯一好處, 就係畀左膠睇下世界會可以去到幾恐怖。 習帝仲唔即刻打鳩台灣 到時啲華人左膠就清醒
侵選贏咗你估就轉頭可以重光咩

天助自助者

與其成日望美國人打救

不如自己發奮啦
唔好傻

一樣會咁黑暗

呢個係香港人共業來

唔好將任何人當成救世主
高質長文輕輕一推
有冇咁誇張
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞