拜登當選既話,香港人要有心理準備面對最壞情況

643 回覆
1488 Like 138 Dislike
睇crazy Nancy 果條《民主回歸法案》 就知
完全無撚用
Trump要再立條香港自治法先做到野
佢地民主黨同支那蜂一樣都係表面反共 內裡袋錢維穩
高質
唔好諗得太過簡單
拜登個陣營實際上係包括成個華府既建制派,華爾街同跨國集團
長期敵視拜登既後果就係將拜登後面既美國建制派全部得罪,香港承受唔起

中國洗十零億就搞掂咗美國成最大贏家
你地而家投降可能仲有轉機
希望對面會手留情
Hitler 運猶太人入集中營時 有考慮過社會問題?
美國只需要台灣鎖住支那,香港是否繼續存在其實對美國既利益關係唔大

附庸國要知道自己既位置
首先,你打咁大篇野係多撚餘嘅。因為連登仔剛正不阿,拜登一日敵人一世敵人,情願直接等死都唔會同敵人妥恊。
兒登政治班
點睇都似Trump = 韓國瑜,金句式領袖係催谷到好多FANS既熱情,係一個熱情催到盡都只會係得一票

今屆投票率太高,情況同2020台灣大選簡直一模一樣

呢度同溫層效應太大
真係留名睇定後日呢度哀鴻遍野
笑咗
所以情願直接等死囉,仲可以點?反攻老美?
原來唔支持 Trump = 五毛
咁成間Fox電視台都係五毛電視台都得,依家FOX報緊Biden領先8%

CAP圖比我睇下我發表過咩五毛言論得唔得??
笑撚死人咩,屈毛狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞