拜登當選既話,香港人要有心理準備面對最壞情況

643 回覆
1488 Like 138 Dislike
鬧劉仲敬已經莫名奇妙,不過都算,我見到有人連Rubio都鬧,話佢剩係識講門面說話唔肯堅定撐Trump
宜家不論連登定twitter都好容易帶風向
屌票,屌美國選舉制度,連共和黨都屌埋有幾出奇
所以黎智英連心腹Mark Simon都要割,就係咁解,想講如果拜登上咗任,認定「蘋果=香港人=造假新聞=呢班仆街抹黑過我」嘅話,真心88,真係凡事太盡,緣分勢必早盡呀。
其實如果上咗台,就真係要收口,集中一個問題:香港問題
但真係唔好低估民主黨對假新聞的仇恨程度,可以估計大紀元今次咁大力推啲「作弊」片(如果真係有法律理據就話姐,至弊好多被人反駁咗),好大可能係第一批被針對。
同意,同埋睇中共會唔會再失分,如打壓拉人
其實呢啲標籤,係現實政治入面,真係一啲用都無。

講真,如果拜登真係做咗總統,仲理佢係李柱銘定乜人咩,唔好玩啦,你公司換咗老細,你日日返工杯葛佢呀on9
睇吓周庭收咗BIDEN幾多錢
其實都好,如果你地仲猶豫緊5+1走唔走、去唔去外國走難
呢個選舉結果應該俾倒答案你地了
我明好多人都仲想留打落去
但唔通要等到好似Nazi咁對猶太人先諗走咩
你去外國都可以諗下共匪打仗果陣,有得決定幫唔幫手番外國打番轉頭
留係香港就一係死路一係順民
你唔係以為仲有得玩呀嘛?
時任台北市市長、中華民國總統阿扁 x 共和黨和民主黨

阿扁新勇哥物語 https://www.facebook.com/NewHeroStory/
就係佢釘蓋
美國取消對支那關稅?
支那武力威脅台灣?
美國同俄國係歐洲重新恢復對抗?
支那全面打壓香港?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞