拜登當選既話,香港人要有心理準備面對最壞情況

643 回覆
1488 Like 138 Dislike
相反,習近平一直都贏緊
過幾年隨時係你跪係度高呼習近平萬歲萬歲萬萬歲
我睇嗰個品葱同你睇嗰個唔同嘅?佢哋好多都反共產主義喎,好多重話香港獨立絕對支持
劉仲敬:排華是紅脖、黑墨綠、fbi和白區黨的共同需要。癱瘓導致戰爭,台灣日本首當其衝。癱瘓導致全球消費崩潰,淪陷區改革開放經濟和出口產業鏈首當其衝,淪陷區無法養活自己,必須鋌而走險。
佩佢提出國會要設立25條憲法委員會, 將無行政能力的總統罷免, 表面係針對阿侵, 但佢1個月就選完, 駛唔駛咁做?

明顯係針對拜登佢唔肯落黎, 阿佩到時已經唔需要佢, 賀都係民主黨

事實上, 拜登一贏, 佢已經完全無利用價值
幫推
習種贏到開巷啦

啲政敵個個比佢擠兌到收曬皮

輸嘅只有支國
連螞蟻想走資都一野ko埋
係中國用戰爭爆發去威脅一個弱勢無能美國總統

只要一手軟一手硬, 美國民主黨任佢地玩

玩左幾十年啦.....
股票大升
老實講,拜登到宜家都未敢宣佈自己贏定輸,話要交比American people
呢點已經唔難見到,條友係關鍵時候做唔到決定既人來
有張伯倫就會有邱吉爾
就算係張伯倫最後都會發現自己去到退無可退既地步被逼打仗
呢度我就覺得係台灣,因爲台灣係美國封鎖支那既主要樞紐來
無左台灣,菲律賓,南韓,日本既春袋就比支那渣住
即係等於要美國撤退去二戰之前以菲律賓同關島作為前綫
事到如今,就算係拜登都會被逼開戰
呢個大概係4年内就會發生
下任共和黨總統就係邱吉爾
呢個有可能係彭斯,盧比奧或者其他已經出現但唔起眼既人物
想改行議會制
特朗普係董卓,要等曹操
問題係共和黨有無辦法整合到福音派同埋鐵鏽帶工人既人物
另一個可能既邱吉爾係班農,但班農同過郭文貴合作隨時會變成污點
就算比佢選到, 佢個仔爆佢果單野點? 到時民主黨分分鍾"大義滅親", 好過要呢個包伏

拜登佢落台都係副總統做, 民主黨根本無所謂
雙方交手,根本就要「你中有我,我中有你」
好似玩黑白棋,未到最後根本唔知邊個係黑子白子。
總加速師啲運真係唔講得少
就係有呢d黑材料先可以控制到拜登
如果拜登唔找數先有大義滅親既可能性
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞