[有圖]mk妹學人做幼師 po曬細佬d樣上story 害死

905 回覆
486 Like 211 Dislike
睇嚟樓主係佢同學,私怨撚
啱晒拜燈
經過家長同意梗係俾啦
post相條女問左家長未?
post條女相既樓主問左條女問左家長未?
讀唔成書冇得揀
係咁㗎啦
肯做義工同有愛心係兩回事
肯做義工有愛心同放小朋友上ig呃like又係另一回事

讀書都有私隱
如果喺無問過家長就public比人睇哂小朋友啲樣,始終都唔係太尊重小朋友同家長
可能有家長會唔想比人知小朋友係邊到讀書
自己就識搵sticker遮 細路就開樣返工為打卡 樓上巴絲講得好岩 真係識好多讀書差人品差既人走去做幼教
駁唔到?
Sonia Ng
??我問你同樓主 條女係咪真係冇問家長喎?如果人地有問又點計?同條女say sorry就當無數?亂鳩咁唱人借刀唔洗付出代價?
私怨撚
條仔俾人溝咗
男家長
你話有degree 嘅 我絕對同意
人地dse 考成廿幾份 仲要讀五年
再實習兩/三次
出黎做到隻狗咁 得兩皮多啲 我絕對同意
你high dip可以同人地degree睇齊
仲想點
我識人dse肥兩科 毅進 再 high dip再做埋正式幼師 同degree出黎嘅人工睇齊
樓主放人上網就可以✅
人地無跟規矩放小朋友上網就唔可以❎
利申:純粹路過

原來有d咁反智既條例
冇啦,條友弱智
佢ig除左得中學讀書相都冇其他讀書相,樓主邊忽睇到佢係讀幼教做個學校義工同細路仔影下相就話人地係幼師
樓主又有冇問過人先開POST?
咪講咗樓主私怨撚
屌你樓主問都唔問清楚當事人係咪真係犯左法未經同意po幼稚園細路上網就放人上連登 真係唔洗負責任 仲會有人見到條女幾mk就咬定條女一定犯左幼教rule 成班私怨撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞