[有圖]mk妹學人做幼師 po曬細佬d樣上story 害死

905 回覆
486 Like 211 Dislike
點解教育界咁多呢啲仆街
你真係白痴兼無腦
知道自己小朋友返邊間學校
直接拎相質問返間學校咪得囉
真係唔知邊個白痴兼弱智個個好似你咁咁得閒?
個個識尊重番細既私隱洗唔洗搞咁大壇野
問題出係邊都仲未明
白痴個個咪你囉
勸你返去重修下中文啦 理解咁差仲好意思衝出黎
你就真係白痴兼冇腦
好行唔送喇白痴仔
真係有問題咩?合照咋喎
人哋又唔係做咩傷天害理嘅事,dllm做教育義工咋。你自己又要先入為主,MK妹一定讀唔到書?乜撚嘢理論,我識有個mk仔都上大學。
仲有要嘈都係人哋家長嘈先,關你撚事咩

你咁撚樣公審人有咩意思?用意何在?
如果條女真係有問題,觸犯咗學校條例嘅
假問聲樓主有無去學校投訴?
行開啲啦 死肥仔
想屌

吊那星,原來樓主都知道理虧要申請del post
上面班柒頭真係搞笑,仲以為自己好醒
喂肥仔 樓主自認過火 要申請del post 點睇啊?
喂柒頭 樓主自認過火 要申請del post 點睇啊?
規矩嚟 唔可以post小朋友樣 一定要遮曬先可以post
點呀肥咩仔,減完好撚耐啦

Del po還del po,唔代表條女啱,條女就擺明係做錯嘢,你咸濕先會想同missy影相啫。公審就過分咗,我就無話要公審佢嘅,睇唔過眼你咁on9先應一應啫

你真係無腦唔係扮架架喎,影人po埋有無問過家長先,守則講到明唔俾影仲影。宜家啲家長點知自己仔女俾啲咩人影完po上網?係咪要用AI將全世界啲相分析過?hack埋入私人ig睇啲老師有無偷影偷自己個仔?今次呢單無睇連登都唔會知啦。你係完完全全唔明嗰位巴打講咩架喎

最後一次應你呢條弱智attention whore啦,我勸你閱讀理解唔得唔好出嚟獻世,咁撚樣都可以衝出嚟柒,你係條女啲兵?好忠心呀
如果條女犯咗守則
無話一定要細佬父母親身投訴
樓主咪去向學校投訴囉
貼上嚟連登公審托咩
分明私怨想做鳩條女啦
del po正正證明我講啱

我肯開口屌柒你條垃圾咪算你執到囉
唔怪之得啲人成日話肥西心哋唔好
就算你改變到外表,亦改變唔到你內裡係醜陋呢個事實
香港幾時有肖像權?
想返去讀幼稚園
唔介意呢個老師對我上下其手
香港又冇肖象權
人哋係義工
保良局幼稚園
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞