[有圖]mk妹學人做幼師 po曬細佬d樣上story 害死

905 回覆
486 Like 211 Dislike
私校可以收學券?即係點?
我唔睇晒點評論 我入黎睇咩事囉 萬聖節比人影出黎合照又唔講得呀?

頭先你要我比較 ig女就貼左小朋友 你又唔知佢平時點對小朋友

樓豬就屌人垃圾中學留班 mk妹 3000人追蹤 dse唔好得去邊

仲叫我比較 戇撚鳩
咁你睇晒po 先再講喇
我不嬲係針緊條女po小朋友相出黎呢個行為唔岩
就算佢有問家長,佢之後個ig 講晒粗口咁,
呢d行為重可以教書?一d職業操守都冇
咁你咪投訴囉屌你老母
我鍾意po你就po你啦
你吹鳩脹?
black你老母list咩
真,笑撚死
成班以為自己係法官咁
你又知佢冇撚問過?
你都戇柒鳩嘅
你夠未死啦柒頭
你覺得自己好靚?
關你鳩事咩屌你老母
咁都叫性感?
佢哋不嬲都係道德撚
真,而加樓主真係冇撚問過當事人就po人哋上網唱鳩人
睇完佢ig
係佢個樣mk d之外
其實無乜嘢
只係一個普通正常好中意貓同同父親感情好好嘅女仔
痴線 我照你答又要我睇晒 到底我要睇咩 我講既野已經唔係針對你 你要我比我同你比 你要問點解講萬聖節我又再應你

我淨針對你而家呢個回應

你唔好咁癲啦 ig story打粗口 = 唔可以教書 = 無職業操守 講真你講出左口呢度會唔會自己都笑 我駁你都廢是 講返轉頭 樓豬仲陰濕啦
裡面好多露波照架

除晒先叫性感咩

其實你有冇撚睇過我講過d咩架
條女ig public,po完小朋友下一張就係粗口相
身為老師咁公開講粗口都冇問題?

同埋我從來都冇撐樓主做得岩,你自己追下我講過d咩先喇屌你老母

我係一直覺得條女po小朋友有問題呀
知唔知咩叫私穩呀?
人哋義工嚟好似
操你老母咩
靚女就算啦
巴打唔通係民建聯有份搞西九?(講笑)
我睇你老母呀 你係教育局定果間野既校長呀 句粗口係咪連埋小朋友一齊呀 咁你貼埋粗口出黎公審下囉屌你老母 成撚日下一張下一張 睇下有幾粗口囉

你唔係幫住樓豬咁你要我比較乜撚野呀 想知你條戇鳩係咪都做幼教 成撚日問我有無睇 見唔見我講左兩條女都咪撚做幼教呀
佢IG放咁多依類相(唔好糾纏係未叫性感),嗰頭又放咁多小童合照
正常家長都會怕啦
如果佢IG係普普通通,應該啲家長唔會點反感
隻抽呀 邊度等?條女我話佢柒嘅 即刻同我響花朵🌺
條友應該係mk 妹啲兵要靠幫人出頭黎攞軍糧
老實講句,呢啲都只係你個人主觀性感受
如果件事發生係你身上,你咪有權利去干涉事主囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞