[有圖]mk妹學人做幼師 po曬細佬d樣上story 害死

905 回覆
486 Like 211 Dislike
問乜撚嘢姐 依家係唔撚放得上去啊屌你老母 係講撚到明唔可以洩漏學生資料上去 仲有乜撚嘢好問 要問真係要問下伯母係咪生個弱智仔 隻眼原來可以生係屎忽到咁撚有見識
人地無問過家長就po 人上網
你有無問條女既家長同唔同意你po 人出黎
問左家長又點撚樣唔放得呀柒頭 369表情大啲就惡啲?
佢唔係義工咩?如果係老師應該唔會掛義工牌?
證據?
好撚肉酸啊仲喺度死撐
你唔係覺得你句「你係mk妹本人?」好高質呀麻?
乜原來問咗咩睇過邊度有 嗱我冇話惡啲㗎 唔使被迫開上身喎
學校有簽agreement 先可以影,佢自己影可以咬佢
好想令佢變埋家長
問左家長佢係本人定係朋友啊?明明人地ig無話自己有問家長喎
我唔會做啲對唔住我女朋友嘅事
乜原來問左巴打一定有證據啦?快啲放證據出黎睇下,比我地知道你唔係為駁而駁
d 咁既無聊野都post 上黎
當呢度facebook 呀?
我見到張相就識別到係邊一個 算唔算
每一個學生入學前 我都幾肯定係有係有簽同意書
相都係個人資料黎架高質巴打未出過嚟做野定中學未畢業?
我幾撚時有話條女問左? 我話問左家長再影相有咩問題呀 斷章取義柒頭皮
我都可以好肯定同你講唔係每間學校都會有做簽肖像權同意書呢樣野,份野冇任何約束力。學校做呢份野係廢事比家長煩,而唔係因為驚老師放上網個老師會比人釘牌。明未呀?
係幼稚園未畢業
好索

你自己講完又唔算數咁都叫斷章取義
姐係而家要搵證據證明被告無罪 而唔係控方搵證據證明被告有罪
你地幾個有罪推定撚真係好撚惡
講真 你地搵埋證據證明條女冇經家長同意 我道歉再深潛又點話 最多幫你地寫投訴信喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞