[有圖]mk妹學人做幼師 po曬細佬d樣上story 害死

905 回覆
486 Like 211 Dislike
好似啲支那妹做老師 會放自己教班小蝗蟲上抖陰/小紅書咁
乜呢個歪風殺到香港

我係家長一定投訴你公開小朋友私隱
啲留言唔好咁低質啦,你幫個弱智揾到條例出嚟
我幫你寫信比教育局投訴到佢仆街又點話
咁你又點肯定有經過家長同意?都唔見得你啲邏輯好得去邊,想幫人出頭咪認左佢同埋我唔係做幼教都知呢啲rules
Btw 咩係一成幼教
咁點解我唔直接搵多幾個人寫信你寫信特別有份量
想屌
其實好少事
不過樓主陣私怨味好重
樓主分身?
屌 你真係好肉酸,前面個句叫你揾條例出嚟又唔覆,避開想轉移重點。柒咗就深潛啦。
又幾正喎
好似95打後啲人已經知咩事,冇咁多人讀學店
反而聽開88至94嗰啲,幾乎個個讀學店
仲要有啲人GRAD完再讀其他
唔明係未真心想讀
多個人同你地唔同立場就係分身不如你話全部都係分身算啦
我而家係屌鳩你地班私怨撚問都唔問清楚條女係咪有問題就放人地上連登
就算條女有冇經家長同意都好 你班友問都未問人就假定條女做錯 要釘牌
咁同班狗老屈手足掟水樽 但全程搵唔到個水樽有咩分別?
依家係老屈同埋有哂證據既分別呀你班私怨撚啲思維同班警狗/法官一撚樣 玩有罪推定
我問你係咪本人,你就叫我搵例你係咪分唔到邊個先係搵例嗰個
屌 唔同立場 你夠話人係mk妹本人啦
香港拜登
巴打你岩所有野只要拎班狗同港共政府出黎,就一定講得通,喂呢次我支持你啊
你係咪睇唔到我話叫你幫個弱智個幾隻字呀?而家係明針對你啲低質留言呀
餵奶奶.......
唔使理條弱智啦
成隻癲狗咁咬住人唔放
又唔係咩大不了嘅事,係唔係都出po批鬥做乜鳩呀 唔講以為貼埋佢成績表、地址果啲個人資料。原來合照讚個小朋友可愛,仲要戴左口罩嘅。
樓主係咪私怨撚呀
睇唔到我打左問號佢一黎就屌鳩我叫我搵例,我又唔係提法例嗰個人,都唔知邊個先係避開唔答嗰個
你話我係mk妹本人又得,人哋話你係分身就唔得
我以為你講杯葛/言語欺負
當然佢咁樣,都恐怖,踢走競爭對手
仲話教細路,咁冇愛心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞