[有圖]mk妹學人做幼師 po曬細佬d樣上story 害死

905 回覆
486 Like 211 Dislike
我同意
親戚有個mk蒲妹一口流利粗口 又煙又酒
轉個頭去讀幼教
唔敢想像佢點教人
外國嘅幼教要識兒童心理
人工同學歷要求都比起教小學為高

香港就係DSE 得幾分嗰啲讀個文憑/浸中入行

對佢地唔會有咩期望
關你撚事咩 啊豬啊狗都po 上黎
其實幼師喺香港唔算係咩專業

要求文憑學歷,起薪22k

大概就同政府技術主任職系對等
諗起細個俾啲幼稚園老師係咁鬧,完全唔識教
無論你係做義工定係點 小朋友啲樣係全部都唔俾po上網 要po就要遮樣 呢啲叫私隱 有讀過嘅就知全部都係咁做 呢條女咪蠢囉 肯定唔聽書
加左filter屌得過
樓主:ok 網絡公審

其實樓主咁既心態都一樣係無資格做幼教
呢d事你咪直接同佢講 話下佢囉
貼上黎比人公審你覺得自己做得好啱?
定係你本身憎條女 所以搵到位就放佢上網
嘩,屌你呀
冇心教就去做雞喇做嘜老師
俾埋原圖你囉,成班垃圾狗公衝出黎護主
條女ig個story都del左,重唔係身有屎冇問家長就po上網
個D學校出左通告比家長簽
如果你選擇唔同意 一樣唔出
吹水唔抹嘴,夠膽講肯定無問過家長
是但一間幼稚園的網站都post晒d學生相
補埋圖俾你,是但google下都搵到幼稚園d通告
一間代表晒全香港1050間幼稚園?

咁你有咩証明到有幼稚園唔會問家長?
人地舉例你反例一d証明都冇,吹水唔抹嘴
返去小學重讀喇
咁你又話「知道自己小朋友返邊間學校
直接拎相質問返間學校咪得囉」「啲家長係唔鍾意唔識去學校投訴咩」?
即係點?知唔知自己講乜?
好多老師嘅質素都好參差
以前讀書有個蝦蝦霸霸嘅女同學
都走咗去教小學
扮哂野好嘔心
咁撚惡既 識樓主定識相中人
你其求po張通告上嚟托柒咩
係就快啲去向學校報串啦
條女迫住del ig story咪因為俾你班撚樣po上嚟連登公審搞到囉
你試吓係度自爆被我公審啊,你一樣笠水del哂啲資料咋
樓主身在暗手握大義都淆底要求del post 就真係唔妨身有屎la
你當呢度係支那行大陸法咩
你哋要指控人
咁就硬係由你哋提供條女個間幼稚園的通告
證明條女真係觸犯個間幼稚園的條例啦
夠唔夠你曳先mk妹?個小朋友會唔會食煙飲酒講粗口搞男人?
就咁睇私怨重都咁 開口就mk妹 我以為做左咩傷天害理既野 屌你老母咁都貼上黎公審

佢唔岩就有家長收佢皮架啦 而家萬聖節大撚把同細佬影相啦 屌你老母人地做下義工影個相都貼上黎連登
不如你追post先喇,
由頭到尾我只係講緊幼稚園會派通告俾家長簽,
我冇追擊條女/撐樓主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞