[有圖]mk妹學人做幼師 po曬細佬d樣上story 害死

905 回覆
486 Like 211 Dislike
所以我已經被12個護主狗極速負皮
宜家好多人都係咁 影完照post
仲要照post類似班相嗰d 全班見到樣
無品到爆
俾啲咁嘅人教小朋友
可能只係你冇咁既品格啫
我入舖頭影相前都會問人
細細個就識呢個做法
佢應該覺得自己好靚
但完全唔靚 重裝甲 mk妹不嬲都係屌就算 完全唔值錢 有咩好妒忌
元朗天主教
唔怪得閑時感情台咁多毒撚喺度開post話啲港女又柒又盛都吊高嚟賣當自己女神
連登仔真係咩撚都擺得入口嘅 捧撚完人又怪人哋睇自己唔上眼
連登仔學人講尊重?
凡喺連登睇過未經當事人同意流出 散播嘅相嗰陣你哋有冇出嚟尊重人?雙重標準到 唔講以為連登仔係好人
當你自己個仔比人擺左上網
唔通讚一讚你個仔可愛就可以擺上網?
不過有冇問題呢啲野好睇個人

負責教書義工既老師通常都會提啲義工
唔好影啲小朋友

無提另計
Send比佢校長啦
其實出到街見人隻狗得意都唔係隨便影人隻狗㗎啦
基本禮貌 冇問我唔影 更唔會偷影
你遮到咁不如唔好遮啦
Del post=成件事錯? 笑死 一單還一單 錯重點話人mk妹學人做幼稚園老師係一回事 影完人地小朋友合照擺上網又係另一回事 但後者就肯定做法係錯既。

點啊 咁博命護主理解又差又唔識以事論事 係事主定人地啲兵啊
你講到咁言正明順,正義企係你度
咁樓主怕乜要申請del po啊?
如果條女犯咗幼園守則
假問聲樓主去咗幼園投訴咪啊?
乜差都貼上嚟連登公審托咩
放哂全校班相上校網
即係個個都填ok?
勿以己度人
就算你係樓主隻兵都唔代表我係
夠鐘睇醫生啦
喂樓主,你要del post還del post
概然上面咁多人話條女違反幼園守則
麻煩記得同間學校投訢搞返好件事
你嫌麻煩嘅,可以叫上面班柒頭幫你搞
有得揀同意/不同意
全港咁多間學校 有一兩間冇呢啲條例唔出奇
但肯撚定大部分都一定會問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞