[有圖]mk妹學人做幼師 po曬細佬d樣上story 害死

905 回覆
486 Like 211 Dislike
巴打想教好小朋友,真係好有心
我地唔好向啲惡勢力低頭
話是話,佢地咁迫走人
係未純粹驚多個人爭工作,定點
打去幼稚園投訴佢,即刻bp都唔使出。以後唔使諗住搵到幼稚園請
個樣一睇就知淫底
道歉未姐?
同班警甴一樣 死唔認錯
樓主可唔可以解釋下依位巴打所講
佢話無論有冇經家長批准 都唔撚放得上社交網站喎
我話問過家長又放上去有咩問題即刻比你班護主犬串柒
樓主讀幼教架嘛 我信樓主先咁講咋
屌 我身邊有個識得嘅又係咁
中學畢業唔做野 後期去做陪酒
做陪酒果陣溝咗個有錢仔
人地包咗佢一年當玩下拍拖遊戲 但條女真心為咗想做少奶奶
想睇落有份好似專業嘅工 特登去讀下幼教
明明死mk 又嚴重公主癌 完全冇心想教小朋友
俾呢d 咁嘅死mk 做老師教壞細路
樓上班傻9仲話放上網咪放上網 有咩問題
讀得幼教都知
如果要po 幼稚園入面既小朋友上社交平台係需要問準家長
如果唔係係需要遮返小朋友既樣,保障返小朋友既私隱
真係基本野

拿我信樓主架 樓主唔會9up又放人上連登公審咁冇腦既
岩啊 就算俾你影相=/=可以放上社交網站
利申:前男幼稚園主任
樓主似借刀多啲 唔覺有咩問題 難得人地肯做義工 m唔mk一件事 起馬有愛心 大把mk妹都有出黎發夢
唔係做唔做義工問題
而係佢未經小朋友嘅家長同意放相上自己嘅社交網站
或者有可能佢真係有問過個家長

佢有冇諗過個小朋友嘅家長有機會係一啲大人物?
如果個大人物唔想自己嘅小朋友個樣比俾人放上社交網站?

做得幼稚園教師。 或者做一啲幼稚園嘅導師,無論係課外活動導師都好。都應該好清楚唔可以亂影小朋友個樣放上網。

或者姐係有冇問過呀
又玩有罪論定? 唔理三七廿一 放撚左上連登先再審佢
我真係想問如果真係有問過又點 你地都放撚左上連登啦
條女係咪讀ive,呢啲嘢出bp會導師一定有教
死i大影衰哂
似係你先係護主狗喎柒頭
比人圍屌都仲咁厚面皮
道歉未姐?
幼教好似係唔影得班細路嘅樣 應該係上堂有教

我見九成幼教frd影親都遮佢地樣
其實有冇問過都已經唔係重點,就算學校要post你個仔張相係校網都一定係白紙黑字簽曬名
咪講過問過家長又放上去冇問題囉
但前提佢冇問過家長呀
懵撚
你老母對眼生屎忽度?
我問樓主開post之前有冇詢問過條女係咪冇得到個細路既家長同意呀
幾撚時有話條女影得?
問乜撚嘢姐 依家係唔撚放得上去啊屌你老母 係講撚到明唔可以洩漏學生資料上去 仲有乜撚嘢好問 要問真係要問下伯母係咪生個弱智仔 隻眼原來可以生係屎忽到咁撚有見識
樓主可唔可以解釋下依位巴打所講
佢話無論有冇經家長批准 都唔撚放得上社交網站喎
我話問過家長又放上去有咩問題即刻比你班護主犬串柒
樓主讀幼教架嘛 我信樓主先咁講咋
岩啊 就算俾你影相=/=可以放上社交網站
利申:前男幼稚園主任

如果要po 幼稚園入面既小朋友上社交平台係需要問準家長

比樓主fake左 深潛先
push
我第一句已經問緊你同樓主
你係咪個細路既家長 定係你地有問過條女佢真係冇得到家長既同意
你而家又話前提佢冇問過家長
我屌 龍門任你搬
我由頭到尾都係想講
你班私怨撚根本就有罪推定 唔知頭唔知路就咬爆條女100%錯
樓上都已經有巴打解釋左比我聽 無論有冇經家長同意 都唔可以放上社交網站啦
你又話問過家長又放上去冇問題 點撚樣呀
你句句子含有多個意思喎,

係言語上嘅屌or physical屌??
咁我錯囉
咪係樓主自己都未經人同意post人出嚟喇,小朋友就唔post得,大人就唔洗尊重?
幼教有rule唔俾擺小朋友啲相上網
經過家長同意又比唔比?樓主同你係咪細路個家長
經過家長同意梗係俾啦
post相條女問左家長未?

你而家仲未答我 樓主開post之前有冇問過條女有冇問家長喎
btw 拗黎都冇意思啦 你自己都係唔知頭唔知路係度亂咬人
仲用埋D濕鳩有罪推定理論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞