[有圖]mk妹學人做幼師 po曬細佬d樣上story 害死

905 回覆
486 Like 211 Dislike
幾年前都有個眼鏡娘做幼教po細路上ig 又係比人屌到臭
你話家長唔滿意咪去查證吓囉,
係度鳩估以己度人做乜鳩
有3千人follow關你撚事咩 咩9屎垃圾都放上黎公審 咁你知唔知人地有無問過家長呀 大家都幼教屌返人地band 3留班 打個和 你地都唔好做幼教
仲有你呀保良局易x豐幼稚園嘅張老師
夠唔夠你曳先mk妹?個小朋友會唔會食煙飲酒講粗口搞男人?

呢個同樓主個個唔同人嚟
咁無野啦,sor,你可以同上一個人對質返
啲小朋友比呢班MK妹教真係死撚得
唔明有咩可取之處
其求po張通告上黎話俾你d無知既連登仔知有呢樣野呀
上面有巴打講到肯定冇問家長d學校都po呀
ok
大家搞清楚
呢張通告證明咗有啲幼稚園有明文通告守則唔准隨便影小朋友
但唔代表其他幼稚園(包括事主)個間都係
有都好正常呀 但屌你老母樓豬私怨到咁 屌人中學留班 起晒ig 串人dse 好撚低質 洗撚貼上黎公審?

不過最撚戇鳩都係你 屌下樓豬咁撚廢都比你形容到係垃圾狗公護主 如果你都係幼教建議你同樓豬加ig女都咪撚做幼教就最好
其實睇唔出有咩問題
屌好撚正
好多幼稚園係有內聯網俾屬於個班嘅家長download返學校活動相
但過左某段時間就會刪除, 同埋如果係對外嘅使用權 (例如學校開放日、刊物) 會係學期初出通告問家長是否容許學校發佈。如果揀左唔俾學校要遵守

至於教職員就應該避免將學生合照貼上自己社交平台, 影完自己KEEP留念無所謂
成個po我冇撐過樓主喎
成班狗公話樓主冇問過條女就po人上黎就得,條女po小朋友就唔得?
不如你地搞清楚條女ig係公開,樓主最多咪算從公開網絡中forward人地d相
我當條女有問過家長,下一個story就係粗口
你係家長你會點諗?
我洗鬼知家長點諗 而家就萬聖節大把呢種同細佬影相 就算行為錯左洗鬼貼上黎連登公審

你唔係撐樓豬就唔洗再幫樓豬講野啦 私怨低質成咁
好撚似王晶
想問淨係做幼教先唔得?
咁如果係小學老師呢?
不如你追po先喇我只係focus緊連登成班狗公同私穩通告個樣野
同埋樓主私怨vs 條女未經他人同意就po相上網
邊樣嚴重d呀?

「就算行為錯左洗鬼貼上黎連登公審」又唔見d綠帽po ptgf po有人咁講?
最後我話條女講粗口你又唔回應
又關萬聖節影相咩事?
咁鐘意批鬥. 有咩問題
家長唔鐘意自然會同佢講
你都幾顛 頭先第一句就黎唔係撐樓豬

而家就黎同我比較邊個嚴重 比撚乜?兩個都唔好做啦

線帽po都係廢post 我話既

你想講貼完相下一張粗口 咁佢講咪講 個ig佢

萬聖節你都唔明?醒小小好無 班細路扮鬼扮馬 比人影出黎呀
樓主麻煩出嚟回應吓
概然你知道公審係唔啱
下一步係咪會向學校反映去解決事件
呢度好多人關心件事發展
尤其是有班葡萄撚乘機搞私怨
做人俾啲責任心唔好點完火拍拍蘿友走咗去好喎
兩個都唔好做,咁你入黎個po做乜?
學校不嬲係普通活動都有影小朋友
講萬聖節做乜鳩呀?
本身我都係食花生,但成班人講到條女po小朋友相冇問題咪出下聲
定咗指引,私校收學券都要有

依個range 唔叫美好啦TO rank嘅人工嚟咋

唔俾足又收學卷就係詐騙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞