[有圖]mk妹學人做幼師 po曬細佬d樣上story 害死

905 回覆
486 Like 211 Dislike
好撚正
好想上佢堂呀
屌你真係戇鳩喎 都話咗唔撚得 你得乜撚嘢姐 係咁reply我煩撚夠未姐 又要唔撚係啱 弱智狗冇撚腦
話左唔撚得 樓主又話得
而家係你開post公審條女定係樓主開post公審條女?
我而家用緊樓主個準則問返樓主有冇係開post之前問條女呀
你返幼稚園教書啦
唔少(男)家長屌過
打和super
push
我就真係完全唔清楚幼教/教師d rules既
但係樓主既然講得 要經家長同意先可以放上社交網站
咁佢冇問清楚條女有冇經家長同意 而開post公審人
咁有問題既都唔淨止條女啦 樓主都好撚有問題啦
Followed 謝樓主
屌你真係戇鳩喎 都話咗唔撚得 你得乜撚嘢姐 係咁reply我煩撚夠未姐 又要唔撚係啱 弱智狗冇撚腦
話左唔撚得 樓主又話得
而家係你開post公審條女定係樓主開post公審條女?
我而家用緊樓主個準則問返樓主有冇係開post之前問條女呀
你返幼稚園教書啦
打和super
我就真係完全唔清楚幼教/教師d rules既
但係樓主既然講得 要經家長同意先可以放上社交網站
佢冇問清楚條女有冇經家長同意開post公審人
咁有問題既都唔淨止條女啦 樓主都好撚有問題啦
做狗公都冇得你屌架啦

本身嗰行係有rules有規矩。但你問得出個問題,睇得出你理解唔到。

俾個例子你:佢偷拍𡃁仔放上網。等如條女同條仔做愛,俾條仔偷拍放上網。

而樓主轉出公海,就等如條女自拍做愛片周圍send俾人,放上ig,樓主再resend出去。

驚你唔明,再講白啲,樓主冇直接間接製造相片,而條女就係直接製片人。

你嘅point係大家係公開片之前都冇問過當時人,所以一樣唔道德。

但樓主嘅source係條女放上ig 俾人睇而得到,即係條女默認會公開啲相。啲相都唔係樓主有份參與製造。而冇樓主嘅公開啲相,條女嘅ig都有幾千隻狗公

唔撚繼續打啦,你繼續話佢哋一樣仆街啦,我繼續食花生
俾我就捉佢入主任室問候下佢
利申:前男主任
條女幾正,想屌
似係屌唔到人想借刀
只係自己做幼教 見到咁低級既錯都犯 仲要dse全2都冇 出黎做幼教 好唔順眼
你自己post人地d相上連登就冇問題
人地咁做就唔得?
做狗公都冇得你屌架啦

本身嗰行係有rules有規矩。但你問得出個問題,睇得出你理解唔到。

俾個例子你:佢偷拍𡃁仔放上網。等如條女同條仔做愛,俾條仔偷拍放上網。

而樓主轉出公海,就等如條女自拍做愛片周圍send俾人,放上ig,樓主再resend出去。

驚你唔明,再講白啲,樓主冇直接間接製造相片,而條女就係直接製片人。

你嘅point係大家係公開片之前都冇問過當時人,所以一樣唔道德。

但樓主嘅source係條女放上ig 俾人睇而得到,即係條女默認會公開啲相。啲相都唔係樓主有份參與製造。而冇樓主嘅公開啲相,條女嘅ig都有幾千隻狗公

唔撚繼續打啦,你繼續話佢哋一樣仆街啦,我繼續食花生

如果要po 幼稚園入面既小朋友上社交平台係需要問準家長

我係根據樓主所講先會反駁返樓主其實唔肯定條女係咪經家長同意
而家有rules講到明點都唔比放上社交網站就唔同講法
係比樓主誤導左姐 sorry
細佬
細路
路母
學術討論
如果做幼師教自己細佬 放左自己同細佬係學校既相上ig story係咪都會仆街
係 因為老師係唔可以放相上社交平台 未問過學校
歐洲某國人見你影到細路會叫你del/小心
有少少明點解又明唔哂
係咪搶咗你條仔咋
我ig夠有件傻hi, 入境處撈唔掂出返黎教小學,成日無病呻吟寫千字文廢話都算,但成日搬自己啲學生、校政之類既野上網,R like無所不用其極,垃圾
咩幼師呀
義工咋
想同佢生番打細佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞