[有圖]mk妹學人做幼師 po曬細佬d樣上story 害死

905 回覆
486 Like 211 Dislike
有啲人話條例有講
睇佢留咩言都知佢唔正常+弱智
原來係四廿幾都仲咁無腦 睇怕女仔隻手仔都未拖過個炸油頭柒毒肥中老年毒撚慘到淨係可以靠睇Av有性幻想打飛機既可憐蟲 點啊 睇完啲相扯旗要護主? 護完都食唔到啦
係唔可以po,違反守則
利申:前幼師
自問初初正常語氣回應佢,
但佢就越嚟越激動,鳩鳩聲咁。
已經唔少人話個MISS又爆粗,又盛,點解佢都撐得落?
講真,見佢啲聲氣,又聊人出嚟打交,初初真係以為佢中學生嚟。
thx for sharing.
有冇followup
除非得到家長/學校同意,否則就算你係班主任放社交媒體都要遮樣架,有曬證據係可以向番果間幼稚園或者呢個女仔間U/院校投訴
利申:見過舊同學因此比人照肺係行內個朵舊曬
Seems cute
Followed
''見過舊同學因此比人照肺係行內個朵舊曬''
原來真係咁嚴重
難得依個PO仲有唔少人比到專業意見。
勿以己度人
兩條基佬圍爐互含取暖確係幾好笑
廷伸閱讀

覺唔覺你block咗個人=你對佢認咗輸?
https://lihkg.com/thread/2260926/page/1
私隱不嬲做社會服務行業重要性好高既野黎
萬一佢未經當事人/監護人同意放左上網
後果可以好深遠
依句真呀
尤其依啲仲要小朋友相嚟
舉個例子
個小朋友好得意,即刻成埋人走去起底,甚至有痴線佬去學校搵佢打卡,對佢生活好滋擾
調番轉個細路唔個樣唔討好上到網比人抨擊,你做家長或者第時大個見到會點睇
除非得到家長/學校同意,否則就算你係班主任放社交媒體都要遮樣架,有曬證據係可以向番果間幼稚園或者呢個女仔間U/院校投訴
利申:見過舊同學因此比人照肺係行內個朵舊曬
''見過舊同學因此比人照肺係行內個朵舊曬''
原來真係咁嚴重
難得依個PO仲有唔少人比到專業意見。
私隱不嬲做社會服務行業重要性好高既野黎
萬一佢未經當事人/監護人同意放左上網
後果可以好深遠
舉個例子
個小朋友好得意,即刻成人走去起底,甚至有痴線佬去學校搵佢打卡,對佢生活好滋擾
調番轉個細路唔個樣唔討好上到網比人抨擊,你做家長或者第時大個見到會點睇

原來你鍾意俾0仔含
有啲人未必想比人知自己仔女讀咩學校
4張野⋯智商都唔知過唔過50
唔通你暗戀條女block柒你係同你認輸? 係覺得你煩撚過我老母唔撚想再見到你啊 傻鳩 明冇啊?
唔好講埋牙 好過你手都拖唔到 慘到4張幾野mon住啲post以為連登=全世界現實咪又係做番社會+人生失敗者 出街望都唔敢望人個隻毒撚啊諗起就忍唔住恥笑你呢種人
乜q野爛比喻嚟,三唔識七都當暗戀條女?
我唔似得你哋啲基佬咁濫交四圍亂認情人,
因住遲啲出事感染性病愛滋。

block人扮鴕鳥咪就係廢囉
垃圾做自閉仔當精神勝法仲唔夠廢咩

另外你啊媽同我仲保持緊聯絡
屌你啲撩架啲方式成隻小學雞咁
又係咁上下得呢招 冇架啦?咁低樁啊失敗者三步曲 駁唔到好嬲好嬲
知你兩隻基佬夠因愛喇
洗唔洗即場打個茄輪再互射示威
師兄做乜成個痴線佬咁自言自語?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞