[有圖]mk妹學人做幼師 po曬細佬d樣上story 害死

905 回覆
486 Like 211 Dislike
呀哥 細佬 (弟)
大人 細路 (小朋友)
希望樓主學好啲廣東話
有無多d 相
其實有咩問題 分享下可愛既小朋友
睇完相

覺得情有可原
幼乜撚嘢師呀?
幼稚園老師呀
雖然條女on9,但都唔駛吹到話咩害死人咁撚大鑊嘅
私怨味濃
建議你睇睇醫生先
其實作私人留念就冇咩問題既,係佢放上public比人睇晒先ON9姐
借刀
你係透過post人哋個樣去侵犯人哋嘅私隱,去投訴人哋po第二個人嘅樣會侵犯第二個人嘅私隱?
個撚個都精蟲上腦
呢隻N手雞你真係食埋我嗰份
又要港女格 正宗Attention Whore
利申 識(陳展*)
你係咪傻架,MK妹關做教師咩事?
日本都有鬼塚英吉,一個不良少年去做教師
教得好一樣受學生家長尊重

同小朋友自拍又有咩問題?
我係小朋友都想俾靚女老師輔導
我係家長都想和靚女老師溝通多啲
你又知佢無問?
你同佢有私人因怨咪公開當面對質囉
你係度含血噴人對佢根本唔公平
一句講哂 個細路同條女三唔識七 有冇諗過人地個老母想唔想自己個小朋友冇啦啦出現係個三唔識七既人既互聯網上邊 你話係識得擺上黎又唔同講法 唔講我係人地老母送佢返左學就要預左小朋友比人影相擺上網再比啲三唔識七既人識自己個小朋友?
一句講哂 個細路個啊媽同條女三唔識七 有冇諗過人地個老母想唔想自己個小朋友冇啦啦出現係個互聯網上邊同自己唔識既人合照?

你話係識得既擺上黎又唔同講法 唔通人地老母送佢返左學就要預左小朋友比人影相擺上網再比啲三唔識七既人識自己個小朋友? 私隱呢?人地黎讀書唔係比你拎黎打卡擺上網show off自己幾有愛心架
啲家長係唔鍾意唔識去學校投訴咩

小師
中師
大師
去左邊?
啲家長識你老鼠咩 啲家長手機肯定有個追蹤功能追蹤到邊個同自己個小朋友同邊個影完相仲要知擺左上去啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞