[Alice HaHa]因開網店賣淘寶餐具及虐待蝦佳而被追擊嘅倒米災星蝦乾-AKA怨婦界KOL(11)

1001 回覆
206 Like 14 Dislike
咁咪啱囉,為個仔健康著想
無睇錯佢d濕疹生到塊面度喇陰功
屌⋯⋯佢真係鐘意公仔多過個仔
成日懶幽默
睇見都燥
估唔到會見到水魚既正面消息 做媽媽果然會改變一個人
希望佢同大佬B可以從此收山唔好再出黎呃人
原來d小熊貓同佢個仔地位一樣
水魚都有得洗白
係咪算跪低肯聽人講了
咪係 電視後面d線亂到
扮有誠意聽人講野
因為連媽媽王國都有post了
啊仔個頭圓翻先算啦
咪係
人地要曲線話俾你班痴線西知佢me time都有抱住個仔
錯晒 佢個仔有地位嘅話就唔會扁頭
CLS
洗唔洗咁講野
你個仔重要過啲公仔係應份,唔通放棄BB呀
依家講到BB累到佢無晒啲公仔咁
真係打少句caption當幫忙啦
再唔聽真係唔洗撈了
老母王國有冇link?
驚冇媽媽同伴多過得失網民
我蝦:x登網民說話很難聽,充滿惡意🙂
真正跪低應該係以後唔扮育兒專家
腳踏實地 虛心受教 學翻點做人老母
佢成日以為自己打果啲caption好好笑
Sorry唔係樣樣野都可以拎嚟笑囉
呢張床BETHNI個仔我覺得好得意 到蝦仔訓我覺得成件事好淒涼
好似孤兒院領養日咁
其實有冇人知蝦乾幾高幾重?唔明佢咁快瘦身減肥做乜春個人又乾又瘦都唔知佢攞咩去餵個仔
呢張床BETHNI個仔我覺得好得意 到蝦仔訓我覺得成件事好淒涼
好似孤兒院領養日咁
同意睇見個頭扁到咁都戥蝦佳慘
湊仔黎講我覺得水魚幾好
睇佢d片每朝起身第一件事係洗廁所
又煮足3餐 仲要睇落幾好食

但佢未結婚前我都超級憎佢
知你有mon po架蝦我笑你7啫,但係同好多絲打都想你個仔好
買啲胎菊或者金銀花,煲水幫你個仔抺身,甚至沖涼,再用棉花濕敷啦。記得要幫佢搽多啲lotion保濕
係呀用你me time嗰陣護膚用嘅化妝棉呀
醫生冇教架,係中醫同埋藥材舖啲伯伯教嘅。我姨甥仔啲奶疹濕疹,我自己濕疹,都用呢招舒緩咗好多。唔可以令佢一夜間退哂,要持續咁用到好為止。但至少唔會紅腫落去,唔會痕到叫哂春姑娘有話過,兩歲前要控制好,大個先冇咁多手尾

唔撚好又陰啲陰啲,開個post話醫生冇教呀,醫生唔係萬能架,都要靠你做人老母嘅用腦呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞