[Alice HaHa]因開網店賣淘寶餐具及虐待蝦佳而被追擊嘅倒米災星蝦乾-AKA怨婦界KOL(11)

1001 回覆
206 Like 14 Dislike
蝦乾睇死我地呢班螞蟻/鍵盤戰士講完就算
過多一排就無人記得
我地要努力啲,等一眾pr都記得贊助完佢會有咩反應
無知一問 咁點解唔直接飲奶或者直接買豆漿
隻蝦乾真係好不負責任 sponsor錢就照袋
俾人捉到有問題就拍拍蘿柚唔出聲等事情淡化
一係就醫生話乜乜乜

想知仲有咩廣告商想搵佢
你突破左盲腸
既然出得街買黑糖珍奶,咁買條魚返嚟叫maid煲湯,或者買奶飲都得啦
YouTube 個summer ch 嘅comment 比蝦乾hide咗?定佢自己del
唔見晒嘅
其實有請陪月應該日日都會煲湯個喎
好懷疑佢係咪真係有請 定係俾好少買餸錢人地所以冇啖好食
坐月嗰陣就應該係,坐完月冇囉
mon po蝦
但陪月應該會教佢點煲掛
咁即係佳仔好快就會有機會唔夠鐵同貧血

希望聲稱”人奶冇缺點”嘅蝦醫生會睇到 救救佳仔
煲湯咁貴 平時蝦乾打邊爐淨係買6粒魚蛋
要佢日日買餸煲湯不如殺左佢
煲湯煲到冇me time
其實佢既飲食唔好話鐵質
蛋白質都未必食夠
其實生得BB都預左生活會有好多改變同要作出犧牲(包括所謂既ME TIME)
如果唔係放棄呢D既話唔生仔咪得 生完又要怨無ME TIME
小朋友無得揀出唔出世 但佢有權揀要唔要生仔
而唔係生完出黎唔好好照顧 個仔好似吳佩慈所講既「時尚配件」咁樣
無視蝦乾虐兒 又好似冇乜點理個仔咁
個仔佢都有份 所以個仔又瘦頭又扁 佢都有責任
有D男人係咁架 戇鳩鳩咁生完以為無佢既事
身邊有D朋友結婚生仔之後日日做到好似隻狗咁(連佢隻狗都嘆過佢) 個男人好似咩都唔洗做咁 個仔就快兩歲連尿片都未換過一塊
終於追到live,放咗三日假竟然推曬(10)
點解蝦乾可以愈嚟愈癲…重有妹豬覺得係正常…蝦佳
路過⋯⋯

我未生過唔知點湊Bb..... 但佢練頸嗰度真係好牙煙wor!!!???? BB 仔咁窒息幾秒得唔得架⋯⋯

仲有alicehaha d 回應真係好硬頸
死都砌返生咁
係咪俾人話不足會無左忽肉?
點解可以咁似林鄭?
正常人的確係咁樣諗嘅會話湊仔困身,湊仔好攰,但係見到小朋友一日一日長大都會覺得好值得,辛苦都唔算得啲咩

利申:未生過,係綜合身邊生過嘅朋友,同埋YouTuber媽媽所講
據我身邊做左媽媽既朋友所講 雖然好辛苦 但當個仔/女做D SWEET野果陣佢真係覺得幾辛苦都無所謂

利申︰未生過 但由細到大成日要幫手湊BB 睇唔過眼蝦乾咁對BB
其實有冇人知蝦乾幾高幾重?唔明佢咁快瘦身減肥做乜春個人又乾又瘦都唔知佢攞咩去餵個仔
簡老公嘅重要性
笑死我
Mon post蝦換左佢果張電視櫃既bb黑白照
之前有痴線西話 先人先會係屋企擺黑白照
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞