[Alice HaHa]因開網店賣淘寶餐具及虐待蝦佳而被追擊嘅倒米災星蝦乾-AKA怨婦界KOL(11)

1001 回覆
206 Like 14 Dislike
一出鏡蝦公d缺點真係浮晒上黎
之前同情過佢真係好傻
呢個假alice ha成日覆到我以為係真.蝦乾 笑死
假Alice 嘅串咀語氣,抄足真Alice
人少少 邊個扮蝦蝦唔該自己揮揮手
個閪語氣真係扮到十足十
最後個留言真心定假膠呀?
無sponsor你開飯佢食啊緊係要推曬d仔同老公上鏡啦
似真心 佢都冇糾正真蝦乾唔記得轉ac
係咪又係為咗佢家庭背景呢d客觀條件先嫁外人唔知頭唔知路睇佢男拔 poly u grad又hsbc咁幾唔錯嘅
雖然Hagone 湊仔方面好on9, 不過蝦公其實真係好仆街
明知個老婆已經無外家,老爺奶奶又完全唔理,都由得Hagone 自生自滅玩殘佳仔
唔想湊仔都上網搵食譜煲下豬腳姜、魚湯之類比Hagone 同個仔保下或者去買d嬰兒玩具
爭取成功到嘅話要整virtual Banner
蝦公心諗:幾時買到ps5 緊要過煲野俾蝦乾食

砌張床都要話蝦乾唔幫手

可想言知平時蝦乾既生活都唔好過

其實扁頭都有好多款....佢一時仰睡一時側少少會摺起左隻耳訓就會變左咁
其實點解會有呢種觀念?係太拜金定點夢想唔係想嫁一個愛你嘅人架咩
睇得出蝦公砌床係好唔情願 黑曬面 個仔你冇份㗎
好笑到抽筋
姣婆遇上脂粉客咋喎,慘?
覺得蝦公慘既,係佢自己on9要西面冷血蝦乾都娶既(仲好proud of 有pr贈品有kol老婆
覺得蝦乾慘既,識左裙腳仔咁多年預左嫁啦,自己揀既
同埋垃圾蝦乾配垃圾蝦公,岩嫁啦,唔好禍害其他人
佢問過醫生餵人奶可唔可以飲花茶食減肥藥未不過醫生話無需要戒口 應該嘜柒都食得嘅
佢嗰時有篇blog寫過 類似佢好鐘意錢定想搵好多錢
又係用啲懶係看透有智慧既語氣寫
正常醫生會叫餵人奶媽媽每日食多500卡
不話蝦姐睇個醫生可能叫google

阿蝦每日訓8-10個鐘都唔夠
唔知要訓幾多個鐘先夠呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞