[Alice HaHa]因開網店賣淘寶餐具及虐待蝦佳而被追擊嘅倒米災星蝦乾-AKA怨婦界KOL(11)

1001 回覆
206 Like 14 Dislike
好似網民集體教蝦蝦湊仔咁
長知識
見佢成日除左訓係度乜都唔識側身都未見到實在有啲擔心
嘩 好多肉 幾可愛
依家見佢9個月
個身已經長左無咁多肉
所以蝦佳只會愈黎愈瘦

媽媽一定會咁諗 不過我呢個老母唔會話之蝦佳瘦唔長肉 me time先緊要 同埋最緊要唔好搞到我產後抑鬱

同埋醫生開藥唔食 但我食fancl 減肥藥因為佢比我去Event
其實發燒先要餵奶,有抗體
其實媽媽有明顯感冒症狀的時候還是可以餵奶的,因為媽媽感冒了會產生一定的抗體,而寶寶可以從媽媽的母乳里得到相應的抗體,那麼寶寶的抵抗力就可以提升了,也不是很容易被傳染了,而且病毒是不會從母乳傳染給寶寶的。
需要注意的是媽媽在餵奶的時候需要戴上口罩,而且接觸寶寶之前要洗手,最好換新的衣服來餵奶,這樣可以一定程度上降低寶寶感染的幾率!

原文網址:https://71a.xyz/9V5dWV
塊面圓碌碌好得意

到時佢個仔識轉身實會大事宣傳啦
佢應該掉返轉會密密訓練
講到佢個仔神童咁
屋企人有盒 係咪叫佢扔咗算 整壞身體多多都補唔返
咁on9我第一次見
lc 出依個product 已經夠on9 點知真係有人買
仲有個個白色湯勺
裝備撚都算 買埋一堆冇實際用途既野
得對腳有啲肉
日日影比你地睇
好快又星期五
準備又加速變熱門post
係咪就係無人買 執減價貨炸
片照出 我哋照dislike唔好以為出多幾條片啲dislike就會愈嚟愈少呀mon po蝦
希望佢照出 咁就可以推po再推快啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞