[Alice HaHa]因開網店賣淘寶餐具及虐待蝦佳而被追擊嘅倒米災星蝦乾-AKA怨婦界KOL(11)

1001 回覆
206 Like 14 Dislike
咪就係 正常老公或者老爺奶奶都會幫下手啦 洗病人蝦乾長抱佳佳咩 擺明要po上網話自己有幾偉大
兩母女都好識包裝自己
好彩日久見人心
侮辱仙而家畀人笑七彩蝦條姐姐咁
認同 佢到底有幾唔鐘意蝦佳先咁對佢
果然係mon po 蝦呀黑心人母
一見咁多人話即刻要出一段野去解釋戴口罩
算吧啦你,唔該你咁得閒mom po ,
照顧好蝦佳先啦
又係醫生話 “最近有網友” 真係mon po 架喎
WE CONNECT
其實蝦乾全日係屋企已經好夠湊蝦佳

又要特登洗幾千蚊請maid 扮貴婦

老爺奶奶正常抱孫都會爭住去湊

佢地都應該幾憎蝦乾
Hagone 真係嫁錯老公
嫁著個剩係鐘意番工、打機同偷食肉+朱古力嘅男人
我無野呀 我地都無鬧交
嗰位絲打唔會嬲掛
佢老公唔返工邊有得偷食⋯⋯肉呀
你話呢
其實佢潛水就自然冇人追擊到佢
完全唔明點解佢係都要沖出嚟七
醫生夠冇估到有人用黑糖珍珠鮮奶嚟上奶醫生夠冇估到有人邊食減肥藥邊餵人奶
就算唔鍾意 為咗打卡都應該照顧到肥肥白白 乾乾淨淨啊
個仔又唔活潑 拍片嗰陣佢就懶撚到加啲「開心」啊 扮到個仔好精靈有反應陪佢玩
明明就木口木面 屋企又冇玩具玩 日日綁到好似老人院咁
睇到人哋4歲仔講love you mum 就好羨慕
到蝦佳4歲識講嘢可能就講啲mean野比你依個惡毒老母聽
林鄭格囉 唔肯認輸
其實係因為金牛座
蝦公似係打機>蝦乾>蝦佳
我記得有集vlog 係蝦乾坐緊月
要同蝦公講曬唔好意思唔該佢洗個杯
心諗蝦公平時係咪一啲家務都唔幫手
全口語 好唔療癒
態度要勁客氣咁 嗌自己老公洗隻杯姐
之前睇都覺得蝦公正正常常
仲覺得蝦乾搵到個好老公
又上左熱門
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞