[Alice HaHa]因開網店賣淘寶餐具及虐待蝦佳而被追擊嘅倒米災星蝦乾-AKA怨婦界KOL(11)

1001 回覆
206 Like 14 Dislike
諗起佢右手一帶左個護腕 左手就急不及待拎電話自拍 再精雕細啄個博同情caption 再tune北歐風filter 就覺得佢好撚作狀
BK媽媽應該唔會同情佢
可能仲覺得佢好廢
🙂呢種叫蝦蝦笑
三文魚好似幾谷奶
又唔連戲
戴唔戴都係廢人黎架啦

飯唔識煮 仔唔識湊
收sponsor又只係識倒米
就算佢番工都幾肯定蠢到閪咁
未生前諗住大把sponsor爭住送衫俾佢仔卦
點解第一張相咁怪嘅hagone自稱162 cm,但都比Dion同小仙辱高一節,小仙辱重要著左有踭鞋,佢哋兩個侏儒嚟㗎?
個名真係好柒 唔怕生壞命最怕改壞名
蝦蝦心諗個仔可以metime自己都可以metime
收皮啦 working mum
掛住用電話Mon post同delete comment,搞到網球手 又想賴落佳仔度
唔好講番人,做人老婆(full time housewife) 都做唔到啦佢
日日都喺度話個老公依樣果樣, 煮飯又難食
自卑嘅人先會係咁曬名牌
我都係有媽媽手
而家右手用緊同佢同款既護腕覆緊依個留言🙂
真係唔知佢吹到咁大做乜
真心,唔明點解我成日撞到佢地
Dion應該真係得150-155
我見識完蝦乾都屌咗一聲
再見埋dion直情柯南發現真相一樣
諗返佢地啲相就覺得
好押韻啊救命
[Alice HaHa]因開網店賣淘寶餐具及虐待蝦佳而被追擊嘅倒米災星蝦乾-AKA怨婦界KOL(12)
https://lih.kg/2263183

開定新po
條友成日衝出嚟柒
次次開新po都做死樓豬
推到蝦乾收皮
辛苦樓豬
不過你get ready星期六日又要開新post啦
蝦蝦一出新片就推得超快
仙有講過自己得155,156,係冇諗過肥on原來咁矮⋯⋯真係好似矮瓜
好多痴線西賣淘寶嘢做美容乞兒起家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞