[Alice HaHa]因開網店賣淘寶餐具及虐待蝦佳而被追擊嘅倒米災星蝦乾-AKA怨婦界KOL(11)

1001 回覆
206 Like 14 Dislike
我同我生咗兩件嘅家姐講,呢條女話飲黑糖珍珠鮮奶上奶
佢話痴撚線
應該係飲魚湯,奶或豆漿,炒米茶,木瓜
但係佢後加左一句「Er...不過如果冇人煲嘢比佢食,呢個頂住先囉...咁都係奶嚟嘅」
最新嘅每一條片都見到蝦公咁滯感覺佢仲未有做老竇嗰種穩重,講嘢onon99咁
因為1號奶粉無贊助...
餵人奶又唔使錢又可以有光環,扮全埋身再比人覺得辛苦啲偉大啲埋身知道食6-7安奶真係能人所不能....
去到半歲就可以r 2號奶粉贊助....
我好矛盾我想佳佳有奶粉食但又唔想hagone有spnsor
以前我覺得小熊貓個樣幾正氣同精靈,我依家見到佢個樣,我只係見到戇鳩兩個字
所以佢撻醫生出嚟都 on9
正常都諗餵人奶會均衡飲食
醫生點知佢咁癲呀
醫生有叫佢食減肥藥飲花茶?
其實俾蝦公出鏡仲衰
而家先知佢講野都係on 99咁
鏡頭前蝦佳喊到拆天仲慢慢做野唔理個仔
砌張床俾個仔都咁計較
蝦乾真係每一步都做錯 以為咁樣吸多d sponsor點知仲衰過做女嗰陣
等睇佢2號有贊助立即狗衝拍片話好撚辛苦所以唔飲人奶轉飲奶粉
又轉軚話奶粉乜乜柒柒好撚好咁賣廣告
繼而怨下喂人奶時候點犠牲順便又屌柒下蝦公蝦佳

因為人奶係無缺點架
佢食減肥藥同黑糖珍珠鮮奶就另計
條友又喺度扮權威
醫生都唔夠膽講人奶冇缺點喇
人奶會唔夠鐵
餵人奶要補維他命d3

呢2樣餵奶粉唔需要做。咁人奶仲係咪無缺點?
見到點解叫蝦佳張相已經大笑左
碌到頭型唔一樣果度笑到停唔到
Hagone 真係去到邊都比麻煩人仲要搞到自己個仔
補充:
出世頭6個月嬰兒啲鐵係來自媽媽懷胎時...
6個月後差不多用晒,就要補鐵...包括從加固上吸收....
所以啲人先會話,人奶b食米糊的話,最好食啲有加鐵既....
呢個po開左12個鐘就推左6頁...會唔會2020年未過就同公海痴線西睇齊
厲害了蝦
即係話大家憎佢還憎佢,本身食花生就算
但係見到bb咁樣就忍唔到
果張同其他bb 比較畫真係嚇一嚇,瘦到痴線
頭扁d 相又好誇張
係咪真係有醫生會覺得依樣野好正常唔洗理?
唔係衰湊仔同扮育兒專家都唔會咁多人入黎
冇credential 仲要大大聲

2020年真係每一日都充滿奇人奇事
屎盤post開到14
呢個速度過多十日八日就超越屎盤了
尤其逢星期五出新片 推得超快
印象中小熊貓啲同事有睇蝦乾ig..仲問日日食幾個麵包吐司唔悶既咩...
然後蝦乾出post話除左食麵包都有食乾爭爭既飯

唔知小熊貓啲匯豐同事仲有無留意到佢地虐兒呢
做老豆砌張床比個仔都ee哦哦
剩係識得打機呢
蝦乾今次真係抵撚死
成日以為自己與別不同
乜都半桶水 搞唔掂就轉第二種‘才能’

但蝦佳一出世就一世 無得半途而廢
又講到自己好似計劃好曬又剩
佢對個仔做過乜 個仔一一反映翻出黎
又奀又扁頭又結晶尿
佢都仲可以搵嘢賴

其實佢唔鐘意小朋友真係可以唔生
死都要生個仔出黎同人鬥
lets recap post7
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞