[Alice HaHa]因開網店賣淘寶餐具及虐待蝦佳而被追擊嘅倒米災星蝦乾-AKA怨婦界KOL(11)

1001 回覆
206 Like 14 Dislike
拍晒片出晒街 係人都知係佢個仔
唔能夠抌低係街唔要佢唷
好好笑啫係唔拍youtube佢就會係黨鐵食魚蛋?
佢拍過啦 比youtube強行下咗架喎
你去#1睇cap圖
未夠2個月係大人床褥上面玩緊啦
個仔個頭無力上,痴住落床褥到
係我我頭先再問我老母,佢好肯定咁講「係!醫院姑娘教嘅,總之一抱你起手就搓囉」
我再同佢講網上有個女人咁咁咁...(老母唔知咩係KOL YouTuber)
佢都係話要搓,又要幫個b轉身
屋企老人家都係話要幫個b轉身唔好俾佢瞓死同一邊
我有問我老母,咁有冇幫我轉身,佢話又好似少啲,因為好驚我個頭變唔返正常型,所以成日抱住我搓我個頭,訓著咗都照搓
不過阿蝦會唔會好似你媽媽咁搓翻圓個頭型都難講
唔介意又唔開live 唔開ig留言 del fb YouTube comment
未夠兩個月都可以做既
岩岩睇完樓上絲打講個張cap 圖 只能夠講佢既方法唔會吸引到BB 地點錯左
搓到佢冇哂me time...搓到佢產後抑鬱
係蝦乾先唔擔心
要用手驚要針灸唷 淨係諗住點升級裝備
其實佢啲me time有咩做
打機?睇書?玩ig?寫書法?影相?
毫無生產力又唔係專某樣野就做返啲有意義嘅事好好照顧下個仔啦
媽媽要針灸 不了🙂
齋mon post del cm都用唔少時間啦
本書比佢用黎打卡架咋
我其實冇睇過自己嗰陣個樣,據我老母講係話唔想影相,因為見到真係好擔心...我唔係佳佳咁扁後面,而係唔知左邊定右邊聽見都覺得幾撚核突吓
全靠我老竇老母聽姑娘話先冇事咋
去fancl event un下un下
痴撚線 睇少一眼個b會窒息死
以前阿婆都教落話要搓多啲初生bb個頭 等佢圓啲
然後望番屋企比婆婆湊大既個頭又真係圓啲架喎
tummy time 有唔同做法
如果得兩個月 最好係抱佢搵野係左右兩邊引佢
練左右兩邊先
兩個月係唔適合蝦乾做面向床嗰個
嗰時有個會接受育兒野既絲打好詳細講過

而且呢啲正常都唔洗特別訓練
我嗰日返去問個醫生 佢讀埋兒科course
兩個仔女都冇幫佢train呢啲
佢都係話 除非見到佢真係差啲弱啲 如果唔係唔洗搞咁多野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞