[Alice HaHa]因開網店賣淘寶餐具及虐待蝦佳而被追擊嘅倒米災星蝦乾-AKA怨婦界KOL(11)

1001 回覆
206 Like 14 Dislike
以前做BE都叫正正經經有份工
而家直頭全職beggar
會唔會太睇得起自己
諗住賣淘寶餐具可以呃飯食
點知而家sponsor又冇乜, 出片又過千dislike
不過我都明既, 賺慣easy money, 點會肯腳踏實地做人丫
你睇下大佬B呂倩萍到而家仲不停上水試水溫就知
可否介紹一下恆溫風扇型號?
特福 或者+/-0有沒有? 那部教好?
我地又唔係咩大戶人家
衫呢啲身外之物 一件起 兩件止 夠架啦🙂
蝦乾最鍾意死兜難兜,砌詞狡辯
俾人篤爆咗先自圓其說
人人睇見都老尷嘅解釋

例如Fancl送減肥藥:包嘢2022年先過期,我都冇話而家食,儲定先唔得嘅?
HAGONE : D錢比哂我去買CHANEL 耳環同CELINE袋啦. HAHA(冷笑)🙂
阿媽無論著tee 著裙都係同一對chloe鞋同袋...
環保先鋒
蝦佳寶寶 你仲有咩願望阿
痴線西絲打會同你媽媽講架啦
翻工既地方係蝦乾住既附近
呢兩日入黑明顯涼左
我哋幾個女仔收工都要著褸
我許個願希望佳仔有翻條褲仔著下
好開心 蝦佳終於有playmat同玩具玩
個頭係咪尖左

陰公
4個幾月都仲未轉下身
playmat都係白色 好北歐
未轉到身都正常既
Beth 應該唔會笑 但可能會好似喺動物睇馬騮咁 想睇佢仲有咩小家嘢
因間蝦佳賴屎賴尿就慘了
諗返起佢呢句就嬲
好撚變態 係咪要個newborn出世就識忍屎忍尿呀?
沖涼嘅quality time就係俾你恐嚇個仔
以後佢出親片都應該第一時間留底先
下個story會見到蝦佳著長袖
希望唔好去到一歲都係得依兩件玩具啦

Eli bb 4個月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞