[Alice HaHa]因開網店賣淘寶餐具及虐待蝦佳而被追擊嘅倒米災星蝦乾-AKA怨婦界KOL(11)

1001 回覆
206 Like 14 Dislike
Lm
lm
花茶公司呢, 本身佢啲花茶係樣樣都加晒石斛花嘅
但我發夢知道花茶雖然係有搵過中醫去睇過個配方, 但飲過嘅女仔, 唔係搞到嚟唔到M, 就係不停嚟M

但花茶公司仲標榜可以日日飲, 拎嚟減肥

仲有我發夢知道花茶公司啲石斛花茶係無拎到中成藥註冊
有咩爆
間野啲花茶明明餵人奶定孕婦唔飲得為咗蝦乾改撚曬 可恥
我諗除左食物 環境對濕疹bb都好重要
香港啲空氣有幾差都唔洗講
阿b張床一定要個個星期吸
除左搽cream睇醫生 其實買部空氣淨化機對蝦毛黎講都係好事黎!
我都係因為小朋友濕疹買左部Rainbow吸塵+空氣淨化
雖然部機真係好撚貴 講緊四萬幾
但依家小朋友濕疹已經好曬 一切都值得
雖然蝦公蝦乾未必會買 但希望你地都可以考慮下啦!

利申 唔係rainbow sales 純粹覺得真係好用
講多句啦,
香港法例 Cap 549 附表2 列明, 石斛係中藥材之一, 即係受法例規管
咁花茶公司到底係咪一直都無做中成藥註冊呢~
即係非法賣花茶
唔記得咗
之前蝦乾係影product相定有飲到
其實蝦公做咩grade?
之前做big 4都叫經理仔
過去大貓,反而份工危危乎
真係勁奇怪
冇見過big4出身都撈成咁
其實dyson都得, 平過rainbow
我好多朋友屋企有小朋友, 一定有dyson
我自己都有買齊
hagone 真係好冇良心,咁樣賣廣告去害人!
好似係沖咗落個樽度嘅相?
間野可以將一樣藥材由唔食得到食得都唔方係良心公司啦 話變就變㗎?
等緊sponsor
請講
有無人識
唔知佢有無飲連累埋蝦佳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞