[Alice HaHa]因開網店賣淘寶餐具及虐待蝦佳而被追擊嘅倒米災星蝦乾-AKA怨婦界KOL(11)

1001 回覆
206 Like 14 Dislike
😹或者佢唔係有心食呢啲,特登令bb生濕疹...
但bb已經有濕疹(fact)...咁係咪應該食少啲垃圾呢?
之前有個ig story係蝦乾响amazon訂左隻小熊俾蝦佳玩阿

發揮痴線西神燈力量
阿蝦啲忠粉同summer CH講啲嘢都一模一樣唔知你有冇生過
同藍絲一樣 腦殘
係可以飲 但唔會叫人上奶飲
而且出面既黑糖珍珠鮮奶好甜 又唔知落左咩
佢話上到奶 可能係因為佢唔夠蛋白質
飲返奶咪上到

同埋其實黑糖都唔係有益既野黎
終極垃圾裙腳仔
都唔知有冇幫個仔換過十次片
換個角度睇蝦乾都慘,有個咁垃圾嘅老公
唔係好明 側訓咪應該冇扁頭?
點解耳仔又會咁
原來咁大影響ga?
從來冇睇過佢 不過咁垃圾好心就有返些少廉恥自己摺埋啦
Kiko老公就真係好喇又細心又湊女
善兒廚房唔記得一整完咩善兒就想放口食
佢爸爸九秒九叫佢睇熱叫佢吹
呢啲真係湊開下意識就識喇
大家冷靜小小先費事俾人話乜都屌
叫老公/老婆幫手做野,講句唔該,好多人都會嘅,包括我自己
但係
阿martin平時成日喺鏡頭前都笑9個老婆,又勁mean,都難怪大家會諗咁多嘅
唔係為屌而屌
係睇片見到蝦乾個語氣真係覺得好誇張
仲要佢老公個樣睇得出好唔情願
仲講左句話 :因為你有相機影住先幫你咋 !
唔知佢老公係真心定講笑

但如果我係蝦乾果下都真係幾心酸
OMG 絲打你po呢張相出黎 真係進一步引證我同事講既野

係道呼籲蝦姐 帶個仔去睇醫生 真係唔好再拎工具黎打卡
工具書要黎睇 小朋友唔係上一代輕輕一句「自己大」佢地咁樣講只係覺得自己做既野係本份 唔係個陣社會唔係而家咁recognize 媽媽既付出

我就放長雙眼睇佢話
小朋友六個月岩飲牛奶 之後個仔肚瀉
蝦佳出牙話整痛佢再投訴各樣

講返先 小朋友一歲前唔好飲牛奶 原因同腸道發展有關
係囉,又話請左陪月,正常陪月都會教下
痴線 幫佢嗰個老母都係有問題
話咩個個媽媽都咁飲珍奶上奶冇事
咁係你哋小朋友冇遺傳濕疹啫
既然BB有濕疹就應該要小心飲食㗎啦
雖然未必關事 但唔係必須品咪戒下囉 使死咩?
大人有時有敏感 都會試下戒下唔同嘢食
睇下邊樣係致敏源啦
生仔真係要考牌係冇撚講錯㗎

其實上網揾下都好姐
作為蝦乾咁知性 又睇咁多書
竟然齋聽醫生講冇事就話冇問題?
真係少有喎
唔係黑心 到時佳佳有咩事都係佢親手造成

大陸百度就唔post 圖喇
大概係講美國做experiment 扁頭症小朋友行動力同語言能力同認知比正常小朋友都差

揾埋比你睇呀蝦乾
我地班絲都仲緊張過你做人媽
你真係枉為人母
祝佳佳好運喇

邊個痴線西留言笑到我仆街
唔燙好先出街好唔療癒

爭d以為真Alice 回覆!
痴線西扮得入型入格

有下集個下搞笑
啲語氣同emoji一式一樣
呢位絲打好多貼堂作品
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞