[Alice HaHa]因開網店賣淘寶餐具及虐待蝦佳而被追擊嘅倒米災星蝦乾-AKA怨婦界KOL(11)

1001 回覆
206 Like 14 Dislike
睇完beth新個條Hermes collection 都絲毫唔覺得佢係曬緊命
所以蝦乾收手啦
越整越寒酸
https://lihkg.com/thread/2197428/page/1
『淘寶系KOL』Alicehaha 個台妹朋友黎左香港一齊呃飯食,仲勁過屎家軍

入黎幫手推下
個臭西而家主攻香港
遲D又會同蝦干出聯成作
仲有

『港台KOL』 Hannah Huang 賣淘寶貨賣到個仔讀國際學校,你班港豬仲日日返工
https://lih.kg/gfvHqS
雞肉兩片就夠了,我邊捨得買吖⋯
畢竟我唔係咩大戶人家
買個袋 買對耳環 緊係要日tag夜tag
畢竟我唔係咩大戶人家🙂
靠顏值搵食好辛苦先搵到咁多水魚
都係想話俾人知佢有celine袋 唔係得chloe架
絲打們既大戶人家萬能key真係笑死
究竟酸到咩地步先講得出呢句野
Celine姐話
細既先萬五 大既咪兩萬頭
大牌黎講真係算平 大把女仔有
咁都要陰啲話人知自己用celine
佢都好撚自卑下
有返兩三個chanel先好學人tag la好嘛
仲要用tempo
有一個celine袋、幾個仿製品已經好足夠,畢竟我地唔係咩大戶人家,夠用就夠🙂
🙂見到依個emoji 就諗到蝦乾
又唔係窮到買唔起
2千零蚊嘅野都要酸人地
佢買把切透光肉刀都千4蚊啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞