[慈雲山有七隻大鷹] 龍虎門暨港漫討論區 07

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
暗黑big four諗下便扯旗了
話說 入魔小虎N年前王風雷2定1姦興岀過
話聖上練乜鬼冰勁 叫小虎同佢互轟上十陽
只少想同一d招式,唔同用人會有d 唔同
個咩鬼孔佑男算唔算偽黑龍
唔知sunny有冇方法反映到
鯨巴呢個想法啱吖

話佢係黑龍化妝我都信
可以考慮下第一期隻鷹變到神鵰咁大隻,返嚟報仇
無記錯毒娃係咪無左隻手?

唔好話我針對智障寶
佢以前d 橋雖然唔係咩高招
但起碼有得笑下(唔係恥笑)
所以個構圖咪仆囉
呢兩期去得好快, 真係大呼過癮
道經戰隊最難估果個我都呆一呆
學訪問話齋龍虎門真係太多人, 唔駛出新角
鍾SIR 講人物要變, 連二三線角色都有空間出場會變
屠神入直路真係唔好窒住
呢兩期節奏勁快, 睇到最尾果頁有種又要等一星期既失落感
好耐未試過
留名先
鍾sir唔係編唔到傳統龍虎門風格 只係佢想試新野 如果讀者唔受咪轉
今期毒娃
求你來臣服我喇
如果個段係慶仔鉤不得了
可惜現實係屈9里樣
手畫靚d先
講左暫定8期嫁
上次同德哥傾計都有講過, 係正傳上德哥個想法係製作上盡可能似返玉記, 所以阿寶一開始只係負責封面而唔係內文。
唔好呀, 和仔出短篇唔好唔撐呀, 佢次次出短篇都得7成書數, 其實好大打擊嫁
變左殺意虎, 個心口有個窿
算, 佢出場個幕都係咁玩
金髮, 刀疤, 蠍子衫, 雙節棍。

同一玩法係黑龍傳第一期都玩過一次, 小魔棍個次精彩D但黑龍傳第一期作畫好D
上次咪後吹水我有提過, 但佢地未必真係咁在意我地個幾句。

都好老實, 其實個次訪問都係一次性, 在我立場我都想大家如果對本書有意見, 除左呢度, 都真係可以上佢地FB講。回post佢地未必有人回, 但其實佢地有人係負責睇FB留言。我都唔想搞到訪問一次就扮哂代表/代言人, 揸住個爛鳩台其實都只係口水多, 大家都係讀者, 我都好希望多D人一齊討論同反映意見。
有無巴打記得毒娃最後一次出場係點?
我淨係有印象佢老豆係天子峰死鳩左之後佢有提過要報仇, 再之後有印象已經係去到邪神傳, 佢俾白蓮教D二打六輪大米個段.....
佢照抄嗰年街霸4 dlc殺意龍新人設
又係雞心有個窿定拳印凹左 成身爆筋
我知, 所以先叫佢殺意虎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞