[慈雲山有七隻大鷹] 龍虎門暨港漫討論區 07

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
鍾sir d橋鋪十期八期 班讀者一期唔開估就屌到一文不值
SSL 今期又崩番幸好故事搭夠
我覺得五郎變神武不平咁死都可以,但老天尊復活真係唔知佢仲想點寫,親人家業咩野都無晒啦,仲有咩意義出返通天聖祖,三聖,鐵十三個d 重組通天教好似好悶
仲好似有兩三處錯別字
格數密左, 故事節奏好快, 格細左D 崩畫就更明顯
倫裕國相頭舒服過睇新新龍
個個星期都要講一次 "你老母牛輝/ 屈鳩里 黎架"
公司附近報檔543 好大疊書, 應該係印量多左
如果王風雷班底配鍾sir就完美
好過印銀紙
最怕係透支緊港漫, 就好似英雄本色收得, 之後就一堆英雄片
賭片, 古惑仔片都係咁
不過咁講, 港漫唔透支都係慢慢衰退緊.
依家呢個情況孰好孰壞真係唔知
我就覺得當年雖然失敗咗, 但係如果而家再搞返電子書可以有得諗
衰D講句, 反正都被人老翻, 其實真係唔爭在...

唔搞獨立新平台, 去BOOKWALKER之類既電子書平台上架都係一個選擇, 如果一本本好似太單薄, 咪好似以前台灣天子系列咁, 三至四期合做一本出囉
更甚乎整到訂閱咁, 個個禮拜四零時就自動扣數自己DL, 真係方便好多
當然, 老黃果D老細又會覺得呢樣太冒險, 果樣太麻煩
我記得以前mk 有十大書坊,
呢類型嘅野係咪執柒哂啦
就係十大書坊最後執埋,印象中香港九龍都已經冇,新界區我就唔清楚
打撚到邪帝笠水,好正
d 面相真係
睇完大呼冇癮
仲有冇巴打有聽大肥呀?
報告吓佢今期屌乜
今晚先有,聽晚就訪問牛佬
呢D咩橋黎架!? 成家死晒都出得番, 呢D橋點見得人呀!? 搵我度好過啦!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞