做運動減肥真係好撚痛苦....

359 回覆
328 Like 48 Dislike
你講嘢十足十啲無知廢老
屌 去gymroom啦
睇你條on9仔先係唔識野個個
得閒睇多d外國論文,再唔係睇吓香港kofgym
仲停留係以往以為做帶氧先減到脂既謬論入面
大把body builder cutting唔做帶氧一樣可以lean到碌柒咁
不如樓主諗得簡單啲,計左tdee先

唔理你用咩方法,只要你有熱量赤字你就會瘦到

你要既只係一個可持續性既方法,比你搵到一個方法,但你一星期都堅持唔到係無意思。

如果你諗住減肥係短時間完成到你一定會失敗。

不如由諗法開始改變,唔係為減肥做運動而係為健康。

btw呢家2020年都就黎完,網上有好多資訊都可以免費攞到,當中有真有假就要靠你自己去判斷。

https://instagram.com/easyfitness.easyfitness?igshid=xcmn8hqokrv3

呢個page係唔錯,不妨上去學下野
減肥都要左計右計

唔怪之得比人話練精學懶
insulin insensitivity先係
用咗幾耐時間先得㗎 ?做運動唔係有加乘
我就3個月減20磅 當然日頭你都唔好狂食野啦正常午餐食量
你做埋運動係會消耗快,但你唔好做完運動就即刻去食野 吸收得仲快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞