[LoL] 英雄聯盟s10世界賽討論區 (634)

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
個眼神完全係
屌你,咩意思先
兩隻hey0狗準備入去開拖
玩呢啲打野難有作用又坦唔起lillia nidalee見到呢啲jg好撚柒 玩J4都無咁嬲
4組3個SEED1 入4強
另一個0-6

Rascal: 唉屌 中野差距
clid: 點呀 依家係咪想真人隻揪呀
GENG賽後採訪 好似Rascal同Life冇出現
俾clid打傷咗
而家咁樣佢哋可能 嘈交有心結

Top jg
今年歐洲隊成日1lv camp人

g2->machi pk
rouge->psg tank

你話pcs教練團得果幾丁友就話姐
你韓國隊成隊staff都無人估/提
反而ruler 仲好似睇得開咁同perkz笑笑口
係咪隻腳斷咗影響埋個腦
比G2捉晒路 三場都1lv逼閃
冠又拎過 更柒既16強出局又試過 睇開晒啦
下年AF Chovy AF Ruler AF Lehends算啦
af邊有咁多錢
有 韓國殺手輕鬆3-0
AF上路用哂d錢
銀河戰艦無好教練咪又係輸
佔咗一半開資
其實唔係亂玩送頭
韓仔單講操作仲有係到
但啲配合好明顯好撚廢
呢2年韓仔打團完全係唔夠勁隊打
原因好明顯歸咎於成日都只顧運營避打團
平時打得少團戰咁樣點練得好團戰時嘅配合
同埋打得少團又點練到開團
你愈打得多架就愈容易練到穩定到開靚團
愈打得多架先會知咩情況殺得死人 咩情況殺唔死
咁樣比賽個陣打團先唔會咁多猶豫打唔打死人幾時先要退
Lpl fnc g2人地唔怕輸成日打爛仔架
咁咪練到團戰配合同穩定開到靚團
睇下g2交幾招技就捉死你一條友
Drx gen就下下交幾個閃幾招大先捉得死1條友
咁樣緊係打輸團啦
可唔可以買左JG先
見到精神已經唔開胃
今年其實係 都舉撚咗兩年重 會手軟都正常
我理性AF風扇
g2買左caps之後都有斷斷續續追g2嘅比賽
特別走去聽g2 voice comm
係笑撚到仆街
個feel好似你同班fd5排打街場咁
仲要打世界賽佢地都係咁嘅心態果下正
希望無野拆散依隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞